test banner 
PääsivuPääsivu  CDLC.COCDLC.CO  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 HH -92- : Clean Bagged W204

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
HH -92-

HH -92-

Viestien lukumäärä : 179
Paikkakunta : Järvenpää

ViestiAihe: HH -92- : Clean Bagged W204   Su 5 Kesä 2016 - 22:41

Terve!

Rupesi tuo edellinen topicci olemaan tästä autosta sen verta epäsiisti, että päätin kirjoittaa sen uudelleen. Pyritään tästä tekemään nyt sitten huomattavasti parempi.

Päähenkilönä tässä esittelyssä toimii steel grey c-sarjan 220cdi farmari mersu vuosimallia 2010  avantgarden varustelulla. Marraskuussa 2014, eli ostohetkenä, autossa oli kilometrejä mittarissa 160tkm, eikä autoon oltu tehty muutakuin tarpeelliset huollot. Yleisilme oli ihan perus siisti, keulassa toki runsaasti kiven iskemiä, muutama pieni lommo ja pesukoneesta aiheutuneita pesu naarmuja.


Alempi kuva @Masuli

Eipä siinä aikaakaan kulunut, kun sitten tuli tilailtua mersuun mamasanilta Bc-racing BR alusta jäykemmillä 11 ja 13 kg jousilla, taakse uudet LED-takavalot vanhojen hirvitysten tilalle, sekä keulille uusi amg tarvike maski. Varastosta löytyi myös edellisestä autosta ylimääräiseksi jääneet Rotiform NUE:t koossa 9,5x18 et35 ja renkaina NS-20 225/35R18, joita sitten tuli testailtua alle heti kevään tullen. Samoihin aikoihin myös tummennettiin kaikki lasit, lukuunottamatta tuulilasia.Vanteiden värihän herätti täällä sitten jonkin sorttisia mielipiteitä ja olihan nuo aika omituisen väriset. Tämän takia sitten tuli tilailtua aika vanteiden maalaukseen. Noh maalauksen jälkihän oli sitten jotain mitä ei täälä tarvitse edes mainita ja koska kesä kausi oli jo alkanut, eikä intoa ollut enään jättää vanteita maalarille, tuli sitten hankittua teippiä, jolla sitten teippailin vanteiden naamapuolen.
Samalla sitten tuli kietastua etuvanteille astetta kapeampi kumi koossa 215/35r18 ja nipistettyä muutama sentti alustaa alemmas.Tällä setillä mentiinkin sitten koko loppu kesä 2015.

Loppuvuodesta 2015, tilapäisestä mielenhäiriöstä johtuen, tuli sitten käytyä LowToysilla juttelemassa puoli vakavasti siitä, mitä jos hommaisin ilma alustan mersuun. Noh, eipä siinä kauaan tarvinnut jutella ja tulikin sitten varailtua muutaman viikon sisään saapuvasta airliftin autopilot v2:sta ja muutamaa kuukautta myöhemmin kun ohjaus sekä ilmalinjat ym. muut oli asenneltu auton alle, tuli haettua palkeet ja Bc:n tolpille teetätetyt osat. Takapalkeillekkin tuli teetätettyä palikat, joihin sain suuntaa antavat suunnitelmat käyttäjältä Pudas. Kiitokset vielä siihen suuntaan!Alkuvuodesta 2016 saatiin sitten ilma alusta auton alle ilman suurempia ongelmia.Kesä-kausi rupesi lähestymään jo kovaa vauhtia ja tuli soviteltua Rotiformeja auton alle huonoin tuloksin. Takapäässä ei mitään ongelmia mutta etupäähän ei nuo 9,5 leveät vanteet enään mahtuneet. Oli sen verta iso tuo etupään palkeiden kiinnitys että vanne otti siihen kiinni. Eipä siinä kummempaa kuin netti auki ja kalastelemaan uusia vanteita. Muutama viikko tuli katteltua erinäisiä vanteita kun eteen sattui sopivilla specseillä s-mersun orkkis 9-puolaset vanteet koossa 8,5/9,5x18 et43. Ei muuta kuin viestiä myyjälle eikä siinä kauaan mennyt kun vanteet jo olivatkin matkahuollossa noudettavissa ja hetihän niitä oli soviteltava auton alle.Eteen tuli iskettyä vielä 20mm lätyt ja taakse 10 mm lätyt.

Samoihin aikoihin pienen vahingon saattelemana tuli varailtua aika maalarille, jossa sitten maalailtiin etu- sekä takapuskuri, konepelti sekä samalla sitten uusittiin uudet ajovalot sekä keulan kärsineet kromi listat ja amg:n maskin tilalle tuli classic maski, sekä konepellile tähti. Samalla kerralla etupuskurista revittiin kilventeline ja takaata paljastuneet reijät tasotettiin umpeen.

Hyvin pian maalarilta auton saatua, alkoikin sitten tiet olemaan sen verta sulat ja kuivat että oli aika pyöräyttää kesä renkaat alle. Vanteillehan tuli sitten pyöräytettyä taakse 225/35 ja eteen 205/35 renkaat. Pitihän tuossa kauden avajaisiksi vielä ilmaletkun räjähtää liitoksestaan irti ja uusi maalarin aika on varattu uusien lokasuojien maalaukseen, mutta tällä hetkellä auto näyttää sitten tältä:


Viimeinen muokkaaja, HH -92- pvm Su 2 Loka 2016 - 21:05, muokattu 2 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
---Arto

---Arto

Viestien lukumäärä : 38
Paikkakunta : Kuivaniemi/Oulu

ViestiAihe: Vs: HH -92- : Clean Bagged W204   Ke 8 Kesä 2016 - 19:10

Hyvin näytti onnistuvan takapalkeitten kiinnitykset Very Happy Paljonko kustanti teetättäminen?
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
HH -92-

HH -92-

Viestien lukumäärä : 179
Paikkakunta : Järvenpää

ViestiAihe: Vs: HH -92- : Clean Bagged W204   Ke 8 Kesä 2016 - 20:13

Taisi noihin muistaakseni upota 300€. Olis varmaan saanu halvemmallaki jos ei 5mm paksusta rosterista olis tehny... Very Happy
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
HH -92-

HH -92-

Viestien lukumäärä : 179
Paikkakunta : Järvenpää

ViestiAihe: Vs: HH -92- : Clean Bagged W204   Ma 27 Kesä 2016 - 9:30

Muutama uus kuva mersusta. Pienenä päivityksenä kylkeen tuli palanen teippiä.Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
HH -92-

HH -92-

Viestien lukumäärä : 179
Paikkakunta : Järvenpää

ViestiAihe: Vs: HH -92- : Clean Bagged W204   Su 31 Heinä 2016 - 19:39

Fitted Festeiltä selvitty lähes ehjin nahoin. Yksi juuri maalattu lokari otti hiukan osumaa renkaasta pakittaessa ja taittu sisään. Autopilotti oli jättäny keulan jälleen alas vaikka omasta mielestä nostinkin auton alkuun ylös ja tiputtelin siitä sitten alas päin.

Samalta reissulta eksyi auton takakonttiin uudet vanteet joita tuli sitten soviteltua tänään mersun alle. Joutaa etu kaaria mankeloimaan n 5 mm sillä rengas ottaa palkeeseen kiinni ja muutenkin lipat täytyy kiillotella ennen alle iskemistä.Ja sitten vielä perään muutama räpsy Fitted Festeiltä. Ilmoittakoot sitten kuvan ottaneet mikäli pitää kuva poistaa.


@Puerco

@Juhuts

@Nnnnigo
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
HH -92-

HH -92-

Viestien lukumäärä : 179
Paikkakunta : Järvenpää

ViestiAihe: Vs: HH -92- : Clean Bagged W204   Su 2 Loka 2016 - 20:58

Kausi alkaisi olemaan tältä vuodelta vähitellen ohi niin voinee pistää viimeset kuvat tänne muiden nähtäville. Alkuun kuvia pari viikkoa sitten olleesta kuvailu sessiosta.


@Nnnnigo

@Nnnnigo

@Teemu Kuparinen Photography

@Nnnnigo

@Teemu Kuparinen Photography

@Nnnnigo

@Nnnnigo

@Nnnnigo

Ja loppuun vielä ruutu Tuulos season endistä.

@Nnnnigo
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
HH -92-

HH -92-

Viestien lukumäärä : 179
Paikkakunta : Järvenpää

ViestiAihe: Vs: HH -92- : Clean Bagged W204   Ti 4 Heinä 2017 - 23:07

Jahas, jokohan sitä olis aika taas vähän päivitellä topiccia..

Kesä 2016 jälkeen kuvia selaillessa rupesi tuo avantgarden vakio puskuri tympimään olemattomilla muodoillaan. Tästä inspiroituneena aloin sitten selailemaan nettiä siinä toivossa että vastaan tulisi jotain mieleistä. Pari viikkoa tuli selailtua autopurkaamoita netissä ja vastaan tulikin sitten pienillä vaurioilla oleva faceliftin puskuri. Hintaki tällä oli sen verta edullinen että pakkohan tuo oli hankkia vaikkei tuosta ollutkaan tietoa mahtaako se edes istua keulille.

Pari viikkoa tuota puskuria tuli katteltua varaston nurkassa kunnes motivaatio löytyi ruveta tuota muokkaamaan.Puskurista lähti kilventelineen reijät sekä ajovalopesureiden luukut ja loppu tuloksesta tuli yllättävän hyvä siihen nähden että kittipurkki oli ensimmäistä kertaa kädessä.

Talven aikana tuli myös verhoiltua nuo harmaat kankaat mustalla ja päiviteltyä aurinkolipat yms mustiin. Joitain osia on vielä hankkimatta mutta eiköhän nuokin lähiaikoina tule hommattua.Myöskin viime kesänä hankitut Artec turbot kävi rimfixillä hakemassa uutta pintaa päällensä. Lipat kiiloteltiin ja keskiöihin tuli uusi väri.

Talven aikana tuli hankittua myös seuraavat vanteet joita sitten pitäisi kunnostella tämän kesän aikana. Näihin tulikin sorvautettua uudet keskikupit nimim. aakki:n toimesta.
Juhannusta ennen koko auto sai vielä yllensä teipin

(c) @topwrapz

Ja loppuun vielä hiukan kuva saastetta..

(c) @vmmedia

(c) @vmmedia

(c) @vmmedia

(c) @vmmedia

(c) @vmmedia

(c) @vmmedia

(c) @vmmedia

(c) @vmmedia


(c) @nnnnigo

(c) @nnnnigo

(c) @nnnnigo

(c) @nnnnigo

Tästä jatketaan. Seuraavana vuorossa vielä keulan osien kiinnittelyä ja säätämistä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
HH -92-

HH -92-

Viestien lukumäärä : 179
Paikkakunta : Järvenpää

ViestiAihe: Vs: HH -92- : Clean Bagged W204   Su 27 Elo 2017 - 13:11

Kiitokset tälle puolelle nostosta!

Parit kuvat FittedFesteiltä.

(c) @Rwjfilms

(c) @Nikkekorhonenphotography

(c) @_rsmedia_

Sitten vielä jotain pientä päivitystä ulkonäköön.. Pitkään nuo olemattoman muotoiset sivuhelmat on omaa silmää häirinny joten oli aika tehdä niille jotain. Toki ainahan voi ostaa valmiita helmoja, mutta tuleepahan erillainen kun tekee itse.Keula splitterin kanssa vielä säätämistä, mutta eiköhän tuokin saada ihan kivasti vielä tohon sopimaan kunhan saan uuden palkeen eteen vanhan sanottuaan itsensä irti...


Talven aikana sitten olis tarkotus iskeä etupuskuri kuntoon, ei tuo lasikuitu ja kittaus selvästi kestä eli muovihitsailua ja uus pintapäälle.

Jatketaan tästä!
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
HH -92-

HH -92-

Viestien lukumäärä : 179
Paikkakunta : Järvenpää

ViestiAihe: Vs: HH -92- : Clean Bagged W204   Ma 16 Heinä 2018 - 19:21

Jahas… On taas hetki vierähtäny viimekerrasta. Päivitellään vähän kuva saastetta tännekkin vaihtelun vuoksi. Viime päivityksestä saatu nuo helma splitterit valmiiksi ja ne näissä kuvissa näkyykin. Autosta myös juttua Gti-Magazinessa 2/18

Tälle kesää sen verta muutosta tapahtunut että toisen puolen artecit vaihtuivat futuroihin. Joku siitä kuitenkin kysyy miksei kaikkia samalla niin vastauksena tähän, 2 kpl futuroiden kannua puuttuu ja yks kappale artecin kannuja halkes joten tällä kompromissilla mennään tämä loppu kausi. Kattellaan sitten jospa seuraavaksi kesäksi saataisiin loputkin futurat mersun alle istumaan.
Kiitokset vielä huikeista kuvista Matti Tirroselle sekä Niko Heikkiselle Cool
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
HH -92-

HH -92-

Viestien lukumäärä : 179
Paikkakunta : Järvenpää

ViestiAihe: Vs: HH -92- : Clean Bagged W204   Ma 26 Marras 2018 - 18:07

Tämänpä voikin sitten lukottaa. Auto myyty ja uutta jo tilalla mistä sitten kirjottelen myöhemmin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: HH -92- : Clean Bagged W204   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
HH -92- : Clean Bagged W204
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
CDLC.CO Forum :: BUILD THREADS :: Creme De La Creme-
Siirry: