test banner 
PääsivuPääsivu  CDLC.COCDLC.CO  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

 

 niko: S2000 #trackdaybro

Siirry alas 
+23
JTG
Paniini
Jokkel
Mazuuu
jjjkkk
jusni
lokitekki
john_gleasy
allu_
AST1
any1
emsii
turhake
J4TOG
E90
toni
CornerRug7292
Raab
kri5u
puerco
niklas89
Tontza
wiiksi
27 posters
Siirry sivulle : Edellinen  1, 2
KirjoittajaViesti
niko
CDLC.CO Founder
niko


Viestien lukumäärä : 1528
Paikkakunta : Turku

niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: niko: S2000 #trackdaybro   niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 EmptyMa 29 Helmi 2016 - 16:47

Nostellaan tässä kohtaa hieman tätäkin projektia, vaikka talvi ollaankin lähinnä vaan odoteltu mihin suuntaan mahdollisten vannekauppojen johdosta tullaan tämän projektin kanssa etenemään. Viime kesän alla pyörineet Equipit alkoivat syksyn aikana tökkimään ja kiinnostuttiin "racemmasta" vanne-/rengassetistä. Suhteelliseen pitkään Equippeja tulikin kaupiteltua, kunnes viime viikolla otti Eestistä Lowliferin jäsen yhteyttä ja lyötiin kaupat lukkoon. Näin päästiin vihdoinkin toteuttamaan mielessä pyörineitä ajatuksia hieman racemmasta tyylistä.

Equippien tilalle tilattiin kierros kuvassa etualalla olevia, mattaharmaita, Workin Emotion D9R 17x9,5" +38 ja näihin kietaista kumeiksi 235/40r17 & 245/40r17 Toyo R1R:t. Tällä setillä ajellaan nyt ainakin ensi kesä, ellei sitten Raysin CE28:sia satu tulemaan sopivasti eteen S2000:seen tarkoitetussa 17x10" +45 jumalkoossa.

Tässä esimerkki täysin samoilla spekseillä olevasta vanne-/rengassetistä.

niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 9mti3hzl

Vanteiden vaihtumisen lisäksi on toistaiseksi tullut haalittua S2000 oem takalippa (budjetti ratkaisu sille hiilikuituspoilerille).

Pakko myöntää, ettei ole hetkeen tullut odotettua kevättä näin kovasti. Allekirjoittanut on ainakin tyytyväinen tähän varmasti mielipiteitä jakavaan ratkaisuun.

_____ _____ _____ _____
From Stanceworks forum kirjoitti:
This community's name is Creme de la Creme because after I saw all of their cars i CREME'D myself...


Viimeinen muokkaaja, niko pvm Pe 10 Helmi 2017 - 8:50, muokattu 2 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.cdlc.co/shop
niko
CDLC.CO Founder
niko


Viestien lukumäärä : 1528
Paikkakunta : Turku

niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: niko: S2000 #trackdaybro   niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 EmptyKe 8 Helmi 2017 - 11:13

Päivitellään taas topicciakin vähän ajantasalle.

Edellistalven vannekauppojen jälkeen halusin muuttaa S:n tosiaan ajettavampaan suuntaan ja niinpä aiemmassa viestissä mainitsemani Workin Emotion D9R:t löysivät keväällä tiensä auton alle Toyon R1R:iin kietaistuina. Nopea ajelu tallilta kulmien säätöön jo paljasti, että auto muuttui rutkasti haluttuun suuntaan pelkästään jäykempi runkoisten renkaiden ansiosta. Camber kulmat olivat tässä kohtaa edelleen siellä -15 tietämillä, johon ne Equippien istuttamisen takia säädettiin, joten oli selvää että kulmien säädöllä ajettavuus tulisi vielä reilusti muuttumaan. Nelipistesuuntauksen suoritin työpaikalla kuntoon ja tämän jälkeen testiajolle, eikä muutokseen olisi voinut olla paljoa tyytyväisempi. Henkilökohtaisesti tykkään tästä ulkoisestikkin enemmän uudella vanteistuksella, mutta tämä jakaa varmasti mielipiteitä.

niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 Dxdv9o87

niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 Qfrozwx7

niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 P8bj9l8p

Muita ulkoisia muutoksia ei autoon juurikaan viime kauden aikana tehty, vaan nautittiin pitkälti ajamisesta. Ihan ilman muutoksia ei kuitenkaan pystynyt olemaan, joten joitain pienempiä päivityksiä suoritettiin. Näistä ensimmäisenä Bloxin vetoakselin spacerit, joiden tarkoituksena on työntää vetoakselia takaisin pyörän napaan päin, josta ne madalluksen takia tulevat hieman ulos. Voin suositella kyllä muillekkin S:n harrastajille tätä muutosta. Nopea tehdä, edullinen ja säästää pitkän pennin tulevaisuudessa.

niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 Xn3hab3a

niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 Ruyl7p8v

Seuraava muutos oli Todan 70mm putkisto, jonka kaveriksi tuli Berkin 70mm katin korvausputki. Katin korvausputkesta jouduttiin kuitenkin tässä kohtaa luopumaan, sillä sen johdosta putkeen tuli niin älytön drone, ettei kaasuun pystynyt juuri hipaisemaankaan, koska ääni muuttui heti sairaalloisen kumisevaksi. Tähän haetaan seuraavaksi lääkettä yhteistyössä Marteliuksen kanssa, jotta saadaan katti lopulta vielä välistä ahdistamasta.

niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 Vjxotu3m

niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 Ch4isnou

Loppu kaudesta tuli vielä mahdollisuus mennä Alastarolle kiertämään rataa, johon tarjoukseen onneksi tartuin. Pienen ajelun jälkeen jo huomasi, että S on tuolla kyllä kuin kotonaan ja muutokset ovat olleet tähän tarkoitukseen erittäin onnistuneita. Lopulta trippimittariin tuli päivän aikana noin 70km radalla ajoa, eli aika monta kierrosta tuli rataa kierrettyä. Oli myös hieno huomata miten Toyojen lämmettyä löytyi pitoa aivan älytön määrä, vaikkei kyseessä ole edes täysin rehellinen semisliksi.

niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 R5ga5mfx

Muutamia puutteita tuli toki radalla myös heti vastaan. Näistä ensimmäisenä kiinnitin huomion siihen, ettei vakiopenkeissä meinannut tässä kyydissä pysyä mitenkään järkevästi ja mutkissa joutui hakemaan reilusti tukea ovesta/keskikonsolista. Tämän lisäksi Hondan jarrut ovat selkeästi merkille uskollisesti alimitoitetut ja jäävät jo vakiotehoilla liian tehottomiksi.

Niinpä tämän talven ensimmäisenä päivityksenä tilasin Briden Prossit, jotka ovat Briden valmistuksesta poistuneet mallit. Japanin markkinoilta tuli kuitenkin vastaan kaksi erittäin hyvässä kunnossa ollutta yksilöä, jotka JDM Distron kautta hommasin itselleni. Eivät nämä mallit toki ole ehkä rata-ajoon ne ihanteellisimmat vaihtoehdot, kun eivät ole virallisesti kuppipenkit ja kun ovat vielä nahkaisetkin (Vilu <3). Tuo malli istuu kuitenkin S:n sisälle niin hyvin, että voisi helposti kuvitella kyseessä olevan tehdasjakkarat. Tästä syystä ne olivat lähinnä sitä mitä itse tuohon halusin, sillä tähtäimessä on jossain kohtaa leipoa S:ään kokonaisuudessaan hieman prototyyppimäinen lopputulos, johon nämä jakkarat sopivat mielestäni parhaiten. Koesovituskaan ei tuottanut ostokrapulaa ja nopealla testailulla antavat kyllä kivasti lisää sivuttaistukea verrattuna vakioihin, joissa sitä ei juuri ollenkaan ole.

niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 P88bzqbd

niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 Jx9wxvcl

Tämän lisäksi on tämän talven varalle muutamia muutoksia mielessä ja muutamista osista kyselyä jo sisällä. Näistä kuitenkin lisää siinä kohtaa, kun osat on oikeasti tilattu. Joitain pieniä yksityiskohtia hierotaan ulkoisesti, mutta pääasiallinen paino tulee olemaan koneen puolella. Aikamoisen romaanin sain taas aikaiseksi, mutta toivottavasti jotain kiinnostavaakin mahtui mukaan. Pääasia on että uudenlainen kipinä tämän rakentamiseen on löytynyt ja tulevaisuuden suunnitelmat alkavat olla mielessä valmiina. Tästä on hyvä jatkaa projektia eteenpäin.

_____ _____ _____ _____
From Stanceworks forum kirjoitti:
This community's name is Creme de la Creme because after I saw all of their cars i CREME'D myself...
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.cdlc.co/shop
Jokkel

Jokkel


Viestien lukumäärä : 16
Paikkakunta : Turku

niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: niko: S2000 #trackdaybro   niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 EmptyTo 9 Helmi 2017 - 12:20

Sanattomaksi vetää ja vanteet toimii yllättävänkin hyvin. Ensivaikutelma oli hiukan toinen, kun silloin luin että tähän tulee uudet vanteet ja näki kuvan niistä, niin ei iskenyt samalla tavalla kun edelliset.

Täsätähän tuli erittäin maukas ja noi penkit tuo mukavasti ilmettä sisustaan.
Näyttää tosiaan ihan siltä että vois olla tehtaalta tullessaan jo noi paikallaan.
Ilolla jään odottamaan mitä muuta tähän tulee ja ääni näytettä ois kiva saada uuden putkiston kanssa. Smile
Takaisin alkuun Siirry alas
niko
CDLC.CO Founder
niko


Viestien lukumäärä : 1528
Paikkakunta : Turku

niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: niko: S2000 #trackdaybro   niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 EmptyTo 9 Helmi 2017 - 13:00

Kiitosta. Itseä jälkikäteen jäi hieman vanteissa harmittamaan tuo väritys, koska niiden piti tulla näiden hopeiden (linkki) värisenä, mutta toimivat tummatkin lopulta ihan kivasti. Ensi kaudelle sitten päivitetään joka tapauksessa uudet vanteetkin, niin eipä jaksa näitä nykyisiä enää alkaa värittelemäänkään. Niin ja putkistosta voidaan ottaa ääninäytteet siinä kohtaa, kun on säädetty äänimaailma Marteliuksella ensin kohdilleen tuon katin korvausputken kanssa.

Tässä kohtaa voi jo varmaan julkaista talven muistakin suunnitelmista, jotka eilisen nettishoppailun jälkeen vahvistuivat. Moottorille suoritetaan pieni päivitys, jolla saadaan tuota v-tecin hyötyä paremmin koko kierrosalueelle. Muutenkin sen verran mukavia lukuja on putkistoa ja moottorinohjausta vaihtamalla näistä saatu, että valinta oli sen ja tulevaisuuden suunnitelmienkin kannalta helppo. Pitäisi myös niin perus ajosta, kuin radankin kiertämisestä tulla miellyttävämpää, kun tehokäyrä saadaan tasaiseksi.

-Aem Infinity moottorinohjaus
-Aem polttoaineenpaine-, öljynpaine-, öljynlämpötila- ja laajakaista lambda-anturit
-Radium Engineering polttoainekisko (linkki)
-Torques öljynryöstölaippa
-Setrab STD 116 öljynjäähdytin
-Feel's öljykorkki (linkki)

Jarrut tässä jäävät aiemmin mainitsemani mukaan auttamatta vajaiksi. Tässä kohtaa rahkeet eivät riittäneet Spoonin tms. jarrusatula päivityksiin, joten haetaan alustavasti lääkettä kunnollisilla jarrupaloilla. Nämä sinällään olivat myös helppo hankinta, koska samat palat käyvät vielä tulevaisuuden jarrupäivityksien jälkeen.

-Project Mu HC+ etu- ja takajarrupalat

Ja viimeisenä hankintana tällä erää tuli Prosseihin Briden matalimman malliset kiskot, joilla saadaan penkkien asettelu kabiiniin halutulle levelille.

-Bride type RO kiskot

Näillä eväin jatketaan kohti kevättä. Tänään vielä hankittiin maalit venttiilikoppaa, jarrusatuloita ym. pisteosia varten. Seuraavaksi sitten odotellaan tilattujen osien saapumista ja sillä välin valmistellaan juttuja näiden asentamista ajatellen.

_____ _____ _____ _____
From Stanceworks forum kirjoitti:
This community's name is Creme de la Creme because after I saw all of their cars i CREME'D myself...


Viimeinen muokkaaja, niko pvm Pe 10 Helmi 2017 - 8:44, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.cdlc.co/shop
Aaperi
WingmanViestien lukumäärä : 1993
Paikkakunta : KVL/SLN

niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: niko: S2000 #trackdaybro   niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 EmptyTo 9 Helmi 2017 - 16:10

S2K on "uusista autoista" kyllä omassa top10ssä, ja siulla on oikea tyyli nytten tullut sen kanssa. Unohdetaan stankke-hommat ja tehdään ajettavasta autosta, no, ajettava auto. Mutta, unohtamatta kuitenkaan ulkonäköä.

niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 _small

Itse en ole päässyt alustalla ja kunnon renkailla varustettua S2K:sta koittamaan, mutta Koposen S2K oli vakionakin todella mieleinen. Tehoton varmasti monen mielestä, mutta ei teho ole aina kaikki kaikessa. S2K:kin varmasti piristyy tiheämmällä perävälityksellä ja Nikon suunnittelemilla muutoksilla kummasti Razz

niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 _small

Mutta nyt kun päästiin puheeseen muutoksista. Olisiko herralla hetki aikaa keskustella "Emmie tee hondalle tänä talvena kuin pari pikkujuttua. Tänä talvena keskitytään murhabussiin, mut -17/18 talvi, on hondan talvi" -keskustelusta jota käytiin tuossa männä viikolla puhelimessa Very Happy Mut, hyvä nähä että muillakin lähtee lapasesta nettishoppailu ja "pieni siistiminen", niinkun miullakii kävi tuon kakspyöräsen hondan kanssa Razz

Rata-ajoa ajatellen, öljynjäähdytin ja paremmat jarrupalat varmasti parhaimmat "helpot" päivitykset mitä voi tehdä. Moni ei tajuakkaan, kuinka paljon öljynjäähdytin auttaa öljyjen oikeaan toimintaan, mutta voi myös pudottaa esim. jäähdytysnesteen/yleisesti moottorin lämpöjäkin.

Edit. PS. Onhan Vaimot(bridet) makosat, mutta tuleehan noista nahkaisista lievästi "Blue Oyster Bar" mieleen, mutta se nyt on ymmärrettävää, että semmoinen fiilis Turkulaisilla haussa...

_____ _____ _____ _____
Vannehopea ja Mattamusta
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.aaperi.kuvat.fi/kuvat/
jjjkkk

jjjkkk


Viestien lukumäärä : 1955

niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: niko: S2000 #trackdaybro   niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 EmptyTo 9 Helmi 2017 - 16:35

Ai että, minä sitten niin inhoan ajettavia autoja. Tää on pilattu.

...But keep coming. Peukku.
Takaisin alkuun Siirry alas
niko
CDLC.CO Founder
niko


Viestien lukumäärä : 1528
Paikkakunta : Turku

niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: niko: S2000 #trackdaybro   niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 EmptyTo 9 Helmi 2017 - 17:31

Jiikoo. <3 Ja Aaperi saattoi se meidän puhelun jälkeen hieman eskaloitua. Katsotaan jääkö bussi valmistumatta, kun alan keskittymään vaan Hondaan. No onneksi Hondan pitäisi olla säädöissä huhtikuun alussa, joten ennen Season Openingia on vielä hyvin muutama viikko aikaa bussille. Yleensä paineen alla se muutama päiväkin tai viimeinen yö on riittänyt. Very Happy

Ja tällä kertaa lähdettiin hakemaan juuri näitä helppoja päivityksiä, joista Aaperikin tuossa mainitsi. Kuten aiemminkin totesin, niin mikään tulevista muutoksista ei vaadi päivitystä tulevien suunnitelmienkaan takia. Tämä olkoon siis pieni askel kohti päässä olevaa visiota. Oikeastaan ainut asia, joka menee tässä kohtaa "hukkaan", on auton säätäminen. Sen kun joutuu tekemään uudestaan, jos meinaa jotain koneen puolelle päivitellä. Tämä "hukka" on toivon mukaan kuitenkin ensimmäisten ajojen jälkeen tienattu takaisin, koska uskon auton näillä pienillä jutuilla muuttuvan aikalailla.

Ja tämä tunne.. (linkki)

niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 Baqq7uu5

_____ _____ _____ _____
From Stanceworks forum kirjoitti:
This community's name is Creme de la Creme because after I saw all of their cars i CREME'D myself...


Viimeinen muokkaaja, niko pvm Pe 10 Helmi 2017 - 8:48, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.cdlc.co/shop
allu_

allu_


Viestien lukumäärä : 890
Paikkakunta : Turku

niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: niko: S2000 #trackdaybro   niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 EmptyPe 10 Helmi 2017 - 0:02

Eikös niitten helppojen päivitysten listalla ois kans ollu hiukan voltexin aeroa Cool
Takaisin alkuun Siirry alas
niko
CDLC.CO Founder
niko


Viestien lukumäärä : 1528
Paikkakunta : Turku

niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: niko: S2000 #trackdaybro   niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 EmptyPe 10 Helmi 2017 - 8:45

Toki. Ne vaan ei ole niin helppoja muutoksia kukkarolle. Very Happy Ja pitää kyllä kulkupuoltakin olla ennen, kun kehtaa alkaa kunnon aero-sarjoilla varustettuna ajamaan.

_____ _____ _____ _____
From Stanceworks forum kirjoitti:
This community's name is Creme de la Creme because after I saw all of their cars i CREME'D myself...
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.cdlc.co/shop
Paniini

Paniini


Viestien lukumäärä : 34

niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: niko: S2000 #trackdaybro   niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 EmptyPe 10 Helmi 2017 - 16:30

Kai sää tähän myös läppärungot hommaat? Wink
Takaisin alkuun Siirry alas
Jonsba__
Viestien lukumäärä : 27
Paikkakunta : Pks
Muut : Civic Fd1

niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: niko: S2000 #trackdaybro   niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 EmptyLa 11 Helmi 2017 - 2:46

Muutokset vie kokoajan autoa parempaan suuntaan Cool minä tykkään Wink
Takaisin alkuun Siirry alas
JTG

JTG


Viestien lukumäärä : 1379
Paikkakunta : Raisio

niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: niko: S2000 #trackdaybro   niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 EmptyMa 13 Helmi 2017 - 12:11

Feel's korkista skenepisteet. Tuntuu olevan hondamiesten juttu. Onks munkin nyt sit pakko?
Takaisin alkuun Siirry alas
Jonsba__
Viestien lukumäärä : 27
Paikkakunta : Pks
Muut : Civic Fd1

niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: niko: S2000 #trackdaybro   niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 EmptyMa 13 Helmi 2017 - 12:21

Ei se oo Hondamies eikä mikää jos ei oo Baller korkkia Very Happy
Takaisin alkuun Siirry alas
JTG

JTG


Viestien lukumäärä : 1379
Paikkakunta : Raisio

niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: niko: S2000 #trackdaybro   niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 EmptyMa 13 Helmi 2017 - 12:41

Mut onks vähän kornia jos se on ainoo hipo-osa konehuoneessa? Tai oikeestaan koko autossa Very Happy

Mites se vanha sanonta menikään: "Jos ei kulje, kromaa se" Razz t.aaperi
Takaisin alkuun Siirry alas
Jonsba__
Viestien lukumäärä : 27
Paikkakunta : Pks
Muut : Civic Fd1

niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: niko: S2000 #trackdaybro   niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 EmptyMa 13 Helmi 2017 - 12:53

JTG kirjoitti:
Mut onks vähän kornia jos se on ainoo hipo-osa konehuoneessa? Tai oikeestaan koko autossa Very Happy

Kyl se sillo vähä saattaa tökkii Shocked
Takaisin alkuun Siirry alas
Hammu
Viestien lukumäärä : 14
Paikkakunta : Turku

niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: niko: S2000 #trackdaybro   niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 EmptyLa 8 Huhti 2017 - 0:01

Oliks hondaan iskeny teknisiä probleemia? Hätävilkut päällä edettiin kun ajeltiin äsken ohitse
Takaisin alkuun Siirry alas
Aaperi
WingmanViestien lukumäärä : 1993
Paikkakunta : KVL/SLN

niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: niko: S2000 #trackdaybro   niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 EmptyLa 8 Huhti 2017 - 9:06

Juuh elikkäs, niko oli näyttämässä tämmöselle sisäsiittoselle savolaiselle, vähän turkkusen kyliä.
Eli, oltiin siis varovasti pintakaasulla koittamassa saatasko renkaat lämpimäks Razz

Niko alko ihmettelemään ajaessa onko pyörämutterit löysällä tms. Kun tuntu oudolta...
No, ne tarkistettiin, kaikki ok, 500m eteenpäin ja pakko pysähtyä taas, joku oikeesti vialla...

R1R:lle oli käyny joku juttu, tyhjänä ei mielestäni ajettu kun ihan 200m (ennen kuvan ottoa).
Renkaan runko oli mennyt ihan ihmeellisen muotoseks:
niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 _small

Nilkutettiin auto nikon isän pihaan, ja käveltiin parikilometriä hallille hakemaan lexus että päästiin makomaan

_____ _____ _____ _____
Vannehopea ja Mattamusta
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.aaperi.kuvat.fi/kuvat/
niko
CDLC.CO Founder
niko


Viestien lukumäärä : 1528
Paikkakunta : Turku

niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: niko: S2000 #trackdaybro   niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 EmptyMa 10 Heinä 2017 - 12:28

niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 19623310

Kotkassa käytettiin S:ää penkissä Aemin säätöä varten, mutta hetken säätöjen ja penkissä rullailun jälkeen havaittiin, ettei uusi paketista otettu Aemin purkki lukenutkaan map-anturia. No vakio-ecu takaisin, teholaput ulos (todettiin ettei hevosia ole vakiosta kauheasti karannut) ja leuka rinnassa kotia kohti. Rata-ajokin jäänyt, kun on ollut tarkoitus mennä tuon Aemin asentelun jälkeen taas koittamaan. Toivottavasti nyt edes tänä kesänä jossain kohtaa pääsisi vielä tuonkin testaamaan radalla.

Nykyiset 17x9,5" +38 Workin D9R:t voisivat myös olla noiden Toyon R1R renkaiden kanssa myynnissä, sillä vähän tekisi mieli jotakin uutta vanteistusta. Laitetaan kohta oikein myyntii-ilmoitustakin, mutta katsotaan nyt näin, josko joku vaikka jo kiinnostuisi.

_____ _____ _____ _____
From Stanceworks forum kirjoitti:
This community's name is Creme de la Creme because after I saw all of their cars i CREME'D myself...
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.cdlc.co/shop
niko
CDLC.CO Founder
niko


Viestien lukumäärä : 1528
Paikkakunta : Turku

niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: niko: S2000 #trackdaybro   niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 EmptySu 26 Marras 2017 - 16:01

Koitetaan nyt ensin, jos jotakin harrastajaa kiinnostaisi tällainen hyvä lähtökohta S2000 projektille.

https://www.cdlcforum.com/t17442-honda-s2000#304479

_____ _____ _____ _____
From Stanceworks forum kirjoitti:
This community's name is Creme de la Creme because after I saw all of their cars i CREME'D myself...
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.cdlc.co/shop
niko
CDLC.CO Founder
niko


Viestien lukumäärä : 1528
Paikkakunta : Turku

niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: niko: S2000 #trackdaybro   niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 EmptyPe 23 Helmi 2018 - 20:24

niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 0510

Katsotaan ajetaanko vielä kesä vai ei. Kiinnostuneelle oikeasti hyväkuntoinen S2000, jossa hyvä pohja lähteä rakentelemaan tai nauttia vain ihan sellaisenaan. Veikkaan että huhtikuussa häämöttävien ensimmäisten ajokertojen jälkeen tästä on vaikeampi luopua, joten toimi nopeasti.

https://www.nettiauto.com/honda/s2000/9456820

_____ _____ _____ _____
From Stanceworks forum kirjoitti:
This community's name is Creme de la Creme because after I saw all of their cars i CREME'D myself...
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.cdlc.co/shop
Sponsored content

niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: niko: S2000 #trackdaybro   niko: S2000 #trackdaybro - Sivu 2 Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
niko: S2000 #trackdaybro
Takaisin alkuun 
Sivu 2 / 2Siirry sivulle : Edellinen  1, 2

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
CDLC.CO Forum :: BUILD THREADS :: Creme De La Creme-
Siirry: