test banner 
PääsivuPääsivu  CDLC.COCDLC.CO  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

 

 Juzzaa: Passat 3bg

Siirry alas 
5 posters
KirjoittajaViesti
Juzzaa

Juzzaa


Viestien lukumäärä : 7
Paikkakunta : Jns
Muut : Ex Audi a3

Juzzaa: Passat 3bg Empty
ViestiAihe: Juzzaa: Passat 3bg   Juzzaa: Passat 3bg EmptyTi 26 Huhti 2016 - 13:55

Jooh elikkäs elettiin alkuvuotta 2015 kun päätin luopua hyvin palvelleesta a3 audista! Uutta autoa etsiskellessä oli tärkeimmät kriteerit että auto kuului vag konserniin, siinä oli 5 ovea ja se olisi tilavampi kuin entinen koppi.

Nettiautoa selatessa kohdalle sattui muihin verrattuna halvempi ja vähemmän ajettu passatti. Seuraavana päivänä autosta soittoa myyjälle ja puhelin keskustelun perusteella autoa hakemaan. Paikan päälle päästyä auto osottautui vastakohdaksi puheille, mutta koska tekniikka toimi ja tiedossa oli että autoa tullaan rakentamaan sillä lähdettiin kotia kohti.

Sitten alkoikin ongelmat, kuudentena päivänä ostosta napsahti ajosta jakohihna poikki. Sen seurauksena auto seisoikin kuukauden päivät pikkujuttujen takia, mutta lopulta odotus palkittiin ja auto saatiin niputettua. Odotellessa olin kerinnyt miettimään ja tilaamaan osia. Alustaksi valikoitui bc-racingin br alusta ja vanteiksi 3sdm:n 0.06.

Kesä 2015 sujahti aika nopeasti. Auton ulkokuorelle ei juurikaan pystynyt tekemään mitään suurta, koska kesä oli täynnä pikku ongelmia auton kanssa joten niitä korjatessa sai ajan kulumaan. Nyt kun ynnäilee asiaa niin loppujen lopuksi hyvä kesä ja autolle tuli tehtyä kaikkea pientä. Tuossa vielä kuva autosta syksyllä, jonka jälkeen pikku korotus, peltivanteet alle ja eikun talviautoilemaan.

Juzzaa: Passat 3bg Image_zps5lxmbf8a

Oli melkein vuoden vaihde, kun rupesin miettimään että tuo 74kw 1.9tdi ei oikein autoa liikuta tarpeeksi ripeästi. Kaverille soittoa että laittaa turbon tilaukseen ja nettiin selailemaan muita osia. Hallilla odottaa putkiston tarpeet, välijäähdytin ja suuttimet. Turbon tulo kestää jostain syystä mutta jospa se tälle kaudelle kerkeisi niin pääsisi lyömään osat kiinni. Tän paketin lisäks kytkin pitää vielä päivittää, että ei tarvitse huolehtia siitäkään.

Noh päästiin muutama kuukausi tätä vuotta eteenpäin, rupesin miettimään että ulkokuorelle pitäisi tehdä jotain. Auto on kuitenkin jo 13 vuotta vanha joten ruoste on päässyt yllättämään ja muutenkin ulkokuori oli jo huonossa kunnossa. Lopullisen sinetin homma sai kun kävin luovuttamassa ajolisenssin poliisin huomaan. Viime kesän vanteet myyntiin, uudet vanteet ja jäykemmät takajouset tilaukseen ja auto maalaamoon.

Vanteiksi valikoitui 3sdm:n 0.04 koossa 9.5x18 ja renkaiksi 215/35-18 ja takajouset on Bc-racingin alustan mukana tulleisiin verrattuna 4cm lyhyemmät ja 5kg jäykemmät.

Juzzaa: Passat 3bg <a href=Juzzaa: Passat 3bg Image_zpsbnmmcxsp" />

Auto tosiaan meni paikalliselle fiksaamolle ylimaalaukseen. Ensin oli tarkoitus maalauttaa alkuperäiseen väriin, mutta suunnitelmiin tuli pari muutosta ja väriksi valikoitui tumman vihreä mattaväri. Autoon tuli kyseisen operaation aikana uusi kattoantenni, kontinluukku, etulokasuoja, puskurin ritilät ja peilin lasit. Lisäksi etu ja takakaaret mankeloitiin, kaikki listat ja puskurin osat tuli korinväriin ja kaikki lasit tummennettiin, tuulilasia lukuunottamatta. Antenni, peilinkuoret, maski ja ovien ikkunan väliset listat maalattiin mattamustaksi.

Juzzaa: Passat 3bg <a href=Juzzaa: Passat 3bg Image_zpstnm4xbdy" />

Juzzaa: Passat 3bg <a href=Juzzaa: Passat 3bg Image_zpsqiz7xa2w" />

Juzzaa: Passat 3bg <a href=Juzzaa: Passat 3bg Image_zpsd7xvrhrr" />

Viimeinen kuva on tosiaan viime sunnuntailta kun sain auton ns valmiiksi. Auton vein takaisin fiksaamoon toissapäivänä, jossa he vielä tekevät pikkujuttuja. Sitten auto olisi valmis kesän rullauksiin.

Paljonhan tässä on vielä tekemistä. Ensitöikseen ajoa, perushuoltoa ja leima autoo. Sen jälkeen jos moottoriin saisi asennettua hommatut osat, sisustan rakentaminen ja jos pussit vielä tähän niin sillon rupeisi jo omat tavoitteet olemaan siinä.

Talveahan tämä auto ei tule näkemään vaan viettää sen tallissa, jolloin sitä kerkeää enemmälti rakentaan.

Päivitellään tätä pikkuhiljaa ja kunhan auton saan nyt ajoon pitää ottaa muutama kuva päivänvalossa.
Takaisin alkuun Siirry alas
kuppe-
Viestien lukumäärä : 214
Paikkakunta : Sievi

Juzzaa: Passat 3bg Empty
ViestiAihe: Vs: Juzzaa: Passat 3bg   Juzzaa: Passat 3bg EmptyPe 29 Huhti 2016 - 10:53

Oisit ny samalla vaihtanu vilkuttomat loksut ja vilkkupeilit sekä puskurista kilven paikan pois.
Takaisin alkuun Siirry alas
Juzzaa

Juzzaa


Viestien lukumäärä : 7
Paikkakunta : Jns
Muut : Ex Audi a3

Juzzaa: Passat 3bg Empty
ViestiAihe: Vs: Juzzaa: Passat 3bg   Juzzaa: Passat 3bg EmptyPe 29 Huhti 2016 - 12:26

No peilit ja lokarit ei tulleet kyl mieleen, mutta ne voi kyllä jälkeenpäinkin laittaa. Tällähetkellä ensitöikseen leima hommata autoon. Kilvenpaikka oltiin ensiksi silottamassa pois, mutta ruvettiin miettimään että tulee liian pyöreä keula.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sannppa
Viestien lukumäärä : 18
Paikkakunta : Imatra
Muut : Ducati 749, beta 450rr

Juzzaa: Passat 3bg Empty
ViestiAihe: Vs: Juzzaa: Passat 3bg   Juzzaa: Passat 3bg EmptyLa 30 Huhti 2016 - 12:18

Tähän vielä kaikki highlinen kromilistat, nin ruvetaan olemaan alueella!
Takaisin alkuun Siirry alas
Juzzaa

Juzzaa


Viestien lukumäärä : 7
Paikkakunta : Jns
Muut : Ex Audi a3

Juzzaa: Passat 3bg Empty
ViestiAihe: Vs: Juzzaa: Passat 3bg   Juzzaa: Passat 3bg EmptyMa 2 Toukokuu 2016 - 11:16

Tuo kromilista pyöri ennen maalausta mielessä, mutta mattaväriin päädyttyä en ole enää niitten kannalla. Ekat kunnon ajot tosiaan viikonloppuna suoritin, mutta päättyi aika ikävästi. Eilen poliisi pysäytti ja korjasi passatista kilvet talteen. Liian pienet kumit, liian matala, etulaseissa kevyt tummenus ja tuulilasissa tarra. Näillä uuteen viikkoon ja "korjaamaan" kilvet takaisin. Very Happy
Takaisin alkuun Siirry alas
Juzzaa

Juzzaa


Viestien lukumäärä : 7
Paikkakunta : Jns
Muut : Ex Audi a3

Juzzaa: Passat 3bg Empty
ViestiAihe: Vs: Juzzaa: Passat 3bg   Juzzaa: Passat 3bg EmptyPe 6 Toukokuu 2016 - 17:59

Dodiih passatti kävi tänään valvontakatsastuksessa ja kilvethän sieltä saatiin takaisin, nyt äkkiä vanteet alle ja matalalle! Alla kuvat tältä päivältä ja illalta ennen kun kilvet lähti. Keli oon täällä sen verran hyvä että innolla odottaen ensi viikonloppua kohti ja BWC 2k16

Juzzaa: Passat 3bg <a href=Juzzaa: Passat 3bg Image_zpsfziipfwc" />

Juzzaa: Passat 3bg <a href=Juzzaa: Passat 3bg Image_zpsuylxgir7" />
Takaisin alkuun Siirry alas
Juzzaa

Juzzaa


Viestien lukumäärä : 7
Paikkakunta : Jns
Muut : Ex Audi a3

Juzzaa: Passat 3bg Empty
ViestiAihe: Vs: Juzzaa: Passat 3bg   Juzzaa: Passat 3bg EmptyKe 22 Kesä 2016 - 12:42

Jees päivitellääs vähäsen! Eli kajaanissa tuli autoa käytettyy näytillä oli ihan mukava reissu ja uusia visioitakin saatiin.

[img]Juzzaa: Passat 3bg Image_zpsujakiwwf[/img]

Siitä muutaman viikon päästä nostin autoa hiukan ja löin toiset vanteet alle ja käytin leimalla. Kesälomaa oli viikko jäljellä, joten ajattelin et korjataan viat ennen töitten alkua. Loppujen lopuksi viiden päivän tappelun jälkeen keulassa oli kaikki uudet tukivarret, raidetangonpäät, toisellepuolelle sisäpää, murroksen suojakumit, jarrulevyt, palat, toiselle puolelle jarrusatula ja jarruletku. Olisihan sen viikon voinut käyttää lomailuun, mutta hermoja raastavan viikon jälkeen tuli se leima autoon.

Leiman jälkeen motivaatio oli täysin nolla ja auton laitoin hetken mielijohteesta myyntiin. Nyt motivaatio on jo lunastettu takaisin ja eiköhän se auto pysy itsellä. Tosiaan leiman jälkeen ajattelin että vähän aikaa jos vaan säästäisi ja ajelisi autolla, mutta viime viikolla ajellessa autosta kuului jumalaton pamahdus ja eikun tienvarteen tutkimaan.

[img]Juzzaa: Passat 3bg Image_zpsp9xdiqhr[/img]

Syyksi paljastui irronnut ahtoputki. Ahtoputken kiinnitin muutaman kerran ja joka kerralla ampui vaan irti. Yliahtoi niin roimasti että jostain piti päästä pois. Seuraavana päivän katselin turboa ja totesin että on kyllä niin loppu että uuden turbon aika. Sopivasti uusi turbokin saapui finturbolle.

Juzzaa: Passat 3bg Image_zpsab7w06sg

Eilen purin autosta keulan ja suunnittelin mitä kautta uusi välijäähdytin asennetaan. Samalla riuhdoin entisen jäähyttimen irti, kun oli rikkoutumisen johdosta ohitettu.

[img]Juzzaa: Passat 3bg Image_zpstcjovexk[/img]

Ensi viikolla jos tekisi kiinnikkeet ja asentaisi välijäähdyttimen ja uuden turbon. Vauhtipyörää olen metsästänyt tovin. Eiköhän tuokin kohta löytyne niin voi sitten laittaa suuttimet kiinni, vaihtaa kytkimen ja viedä ohjelmointiin.

Ilma-alustaa oon tässä kans vähän funtsinu ja näillä näkymin laitan senkin tässä tilaukseen. Kirjoitellaan lisää kun jotain tapahtuu.
Takaisin alkuun Siirry alas
Juzzaa

Juzzaa


Viestien lukumäärä : 7
Paikkakunta : Jns
Muut : Ex Audi a3

Juzzaa: Passat 3bg Empty
ViestiAihe: Vs: Juzzaa: Passat 3bg   Juzzaa: Passat 3bg EmptyLa 16 Heinä 2016 - 12:22

Jees nostellaanhan vähän, tosiaan tuossa muutama viikko sitten tein välijäähdyttimelle kiinnikkeet ja leikkelin putket ja letkut paikoilleen.

[img]Juzzaa: Passat 3bg Image_zpshsjww75f[/img]

[img]Juzzaa: Passat 3bg Image_zpsv4v2xbia[/img]

[img]Juzzaa: Passat 3bg Image_zpsunwwov4k[/img]

[img]Juzzaa: Passat 3bg Image_zpscbi2uzdb[/img]

[img]Juzzaa: Passat 3bg Image_zpsnhfmfxys[/img]

Siitä sitten parin päivän päästä asennettiin uusi ahdin

[img]Juzzaa: Passat 3bg Image_zpsit8hrbjk[/img]

Entinen ahdin oli tosiaan ihan finaalissa, siitä ei tullut sen kummempia kuvia otettua. Vauhti pyörän metsästys päättyi -> ei löytynyt mistään. Tilaukseen laitan toisen paketin. Putkisto pitäisi rakentaa, suuttimet vaihtaa, kytkin vaihtaa ja ohjelmoida. Semmoista tälläkertaa. Päivitellään taas kun osia tulee ja tehdään jotain.
Takaisin alkuun Siirry alas
Juipp1
Viestien lukumäärä : 175
Paikkakunta : Pohjois-Savo
Muut : Ex MB S211

Juzzaa: Passat 3bg Empty
ViestiAihe: Vs: Juzzaa: Passat 3bg   Juzzaa: Passat 3bg EmptySu 17 Heinä 2016 - 13:32

Miks noin kauheesti on noita liitoksia? kannattaa laittaa kunnon klemmarit ja ainakin suorat pätkät hitsata yhteen. Saattaa olla mukava vuotoja ettiä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Ju$e

Ju$e


Viestien lukumäärä : 154
Paikkakunta : Rovaniemi
Muut : DR650 smoto
IQ600rr

Juzzaa: Passat 3bg Empty
ViestiAihe: Vs: Juzzaa: Passat 3bg   Juzzaa: Passat 3bg EmptySu 17 Heinä 2016 - 13:34

Itsekkin samaa ihmettelin Mad
Takaisin alkuun Siirry alas
Juzzaa

Juzzaa


Viestien lukumäärä : 7
Paikkakunta : Jns
Muut : Ex Audi a3

Juzzaa: Passat 3bg Empty
ViestiAihe: Vs: Juzzaa: Passat 3bg   Juzzaa: Passat 3bg EmptySu 17 Heinä 2016 - 17:27

No siis tuosta on napsittu niitä liitoksia pois ja lemmarit on vaihdettu parempiin! Vuotoja ei oo nii putkiston teon yhtydessä hitsaillaan sit noita liitoksia
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content

Juzzaa: Passat 3bg Empty
ViestiAihe: Vs: Juzzaa: Passat 3bg   Juzzaa: Passat 3bg Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Juzzaa: Passat 3bg
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
CDLC.CO Forum :: BUILD THREADS :: Builds & Introductions-
Siirry: