test banner 
PääsivuPääsivu  CDLC.COCDLC.CO  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

 

 golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey

Siirry alas 
+17
aajii
KakkisLassi
TomVi
Ceisari
kri5u
jjjkkk
Volver
Demon
BadBrains
rizla^^
Mro
Aaperi
niko
Zoml
golffari
allu_
Villeee
21 posters
Siirry sivulle : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Seuraava
KirjoittajaViesti
golffari

golffari


Viestien lukumäärä : 190
Paikkakunta : sastamala

golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Empty
ViestiAihe: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey   golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey EmptyLa 3 Helmi 2018 - 11:11

Jos sitä nyt vihdoin itsekkin jotain tänne kirjoittelisi kun jotain on tapahtunut auton kanssa tässä reilussa vuodessa. Uuden auton hankinta tuli ajankohtaiseksi edellis vuoden lopulla kun tuli bongattua nettiautoa selaillessa vähän ajettu golf gti, joka toki oli maalipinnaltaan jo parhaat päivänsä nähnyt mutta käyttöautoksihan se pitikin hankkia joten lieneekö sillä ulkonäöllä nyt niin väljää...vaan kuinka kävikään.


Eräänä iltana autoa sitten lähdettiin hakemaan tampereen suunnalta ja paikanpäällähän se näytti vieläkin kauheammalta kun nokkapelti, lokarit ja takaluukku oltiin maalattu kilikolilla ja ruostepilkkuja oli siellä täälä, mutta pienet kilometrit houkuttivat joten auto lähti mukaan. Tässä ostokunnosta kuva(paskoja kuvia puhelimesta).

golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2011Pakkohan siihen sitten oli ainakin samanväriset puskurit ja uudet lokarit sekä nokkapelti saada, ja ne löytyivätkin hyvään yhteishintaan lohjan suunnalta. Ostin halvalla viellä r32 kopio etupuskurin niin johan sillä kehtasi ainakin kaljakauppaan ajella.

golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2012


Samalla kun korjailtiin autoa uuden jakopään, tuulilasin yms. merkeissä päätin hankkiutua eroon harmaasta kattoverhoilusta. Paikallisesta kangaskaupasta tarttui matkaan iso rulla mustaa/sinertävää kangasta jolla sitten verhoiltiin katto ja pilarit ja motonetistä sprayliimaa. Samalla yritin etsiä mustia pisteosia kattoon. Kolmos golffin mustat aurinkolipat sopivat pienellä kiinnikkeiden muokkauksella ja gti lupon mustat kahvat sopivat myös kun vähän sovitteli, loput osat tyydyin maalamaan mustalla maalilla.

golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2014
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2016
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2015
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2013

tämän jälkeen putsailin sisältä kuluneita kumipintaisia osia ja pesin penkit. Sitten oli pakko tehdä jotain reikiä täynnä olevalle keskikonsolille ja näin päädyttiin tilaamaan slamitilta aivan uusi. samalla tilasin nelikon etuvakaajan tulevaisuutta ajatellen. Myös boran puhaltimen räppänät tuli hankittua.

golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2018
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2019
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2017

Myös Auton lattiaverhoilu vaihtui mattopuukolla silvotun tilalle ja oem kangasmatot löysivät myös tiensä autoon.

golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2024Sitten oli aika laittaa vakaaja paikoilleen. Hankin myös säädettävät koiranluut joihin joutui tekemään pienet holkit koiranluun ja alatukivarren väliin koska vakaaja oli mitoiltaan eri kuin vakio, tästä ei ole nyt kuvia laittaa. Samalla laitoin uudet alapallonivelet, alatukivarret, levyt ja palat ympäriinsä sekä perus öljyt ja suodatin.

golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2020
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2022
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2021

tuli myös ostettua käytettynä varsin laadukas erillissarja joka alkuun kytkettiin vain soittimen perään
eli kyseessä oli siis Ground Zero GZUC 650SQ

golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2023

kesän mittaan rupesi kytemään ajatus auton ylimaalauksesta jonka johdosta hankittiin muutamia osia. R32 etu ja takapuskurit sekä helmat myös iso peili oikealle puolelle tilattiin slamitilta ja tietysti takapuskuriin sopiva simonsin catback piti hankkia joka ei sopinutkaan niin hyvin kuin oletin mutta pikku muokkauksilla siitäkin selvittiin. toista ulostuloa piti siirtää 5cm ylös ja sivulle ja takapöntön kiinnikkeitä siirtää jotta putken sai sisään päin. Myös silotettu takakontti muotopalalla tuli ostettua ja todettua että aivan ruosteen raiskaama. Myös lasikuituista takapuskuria joutui muokkaamaan kun kontti otti kiinni sivuistaan ja päädyt joutui tekemään kokonaan itse jotta ruuveille olisi joku kiinnityspinta

golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2026
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img-2012
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2025
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img-2010
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img-2011
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img-2013
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img-2015
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img-2014
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img-2016

kun maalarin kanssa oli sovittu maalauksesta rupesin purkamaan autoa ja putsaamaan ja hiekkapuhaltamaan isompia ruosteita, varsinkin helmojen päät olivat ongelmalliset kun joku pölvästi oli vetänyt poraruuveilla helmat kiinni aikoinaan. Päätin myös että teen silotetun takakontin edellisen ruosteisen tilalle.

golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2030
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2027
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2028
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2032
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2029
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2031
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2033
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2034

Samalla kun auto oli maalarilla päätin kunnostaa toisessa golffissa olleet oz abt27 jotka sitten isketään tähän golffiin. Ongelmia tuotti jo kehäpulttien irroitus kun pulttien kanta oli kymenkulmaisella avaimella joka lopulta kuin ihmeen kaupalla löytyi konalan fixukselta, jossa sekin oli viimeinen ja poistuva tuote tämän jälkeen hioin lipat vesissä 2000 asti ja rättilaikalla ja motonetin kiillotusvahoilla kiillotin jonka jälkeen mothersilla vielä lopuksi, näin saatiin kohtuullinen kiilto.

Takakehät maalasin ferrexillä ja telalla joista tuli yllättävän hyvä. Myös vanteiden keskiöt lähtivät maalarille ja rimfixiltä hain kultaiset kehäpultit. Väriksi keskiöille valikoitui fordin frozen white.

golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2039
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2037
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2036
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2038
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2035


Tästä päästiinkin siihen että auto tuli maalarilta ja se kasattiin vielä seuraavana iltana lähes valmiiksi.
Väriksi valikoitui siis Audin Nardo Grey, Myös vanteita sovitettiin alustavasti. Ja toisesta golffista subi ja vahvistimet löysivät tiensä takakonttiin ja catback sovitettiin tässä vaiheessa istumaan kunnolla.

golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2043
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2040
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2041
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2042
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2044
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2045
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2046
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2047
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img-2017
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2048

Samalla kun tätä tässä kirjottelen niin ilmajouset on tilattu ja ne on tulossa saksan maalta joten ainakin takaluukun asennukset menee uusiks jossain välissä. Mielipiteitä saa antaa ja sori paskoista kuvista.  Laughing  Laughing


Viimeinen muokkaaja, golffari pvm La 10 Maalis 2018 - 16:05, muokattu 3 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Villeee

Villeee


Viestien lukumäärä : 223
Paikkakunta : JKL/K-ala

golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Empty
ViestiAihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey   golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey EmptyMa 12 Helmi 2018 - 21:48

Hyvää tekemistä (y) Ootko ajovaloille miettiny jotain tummaoptiikan tapaista tai koittaa eturitelikköä mustilla rimoilla? Näyttää keula turhan dipatulle omaan silmään, mutta näähän on mielipide kysymyksiä!
Takaisin alkuun Siirry alas
http://hrkn.kuvat.fi
golffari

golffari


Viestien lukumäärä : 190
Paikkakunta : sastamala

golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Empty
ViestiAihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey   golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey EmptyMa 12 Helmi 2018 - 22:10

Villeee kirjoitti:
Hyvää tekemistä (y) Ootko ajovaloille miettiny jotain tummaoptiikan tapaista tai koittaa eturitelikköä mustilla rimoilla? Näyttää keula turhan dipatulle omaan silmään, mutta näähän on mielipide kysymyksiä!
ainakin oon miettiny jos Noi rumat verkot vaihtais puskurista r32 orkkiksiin, noista valoista en sit tiä hyppäiskö liikaa silmille jos tummat olis ja Mustaa maskia vois ainakin koittaa
Takaisin alkuun Siirry alas
golffari

golffari


Viestien lukumäärä : 190
Paikkakunta : sastamala

golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Empty
ViestiAihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey   golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey EmptyLa 17 Helmi 2018 - 15:07

Mitään ihmeellistä ei oo saatu aikaan koska ilmajousetkin on vielä tulonpäällä, jahka ne saapuu niin pääsee takakonttia rakentelemaan mutta sen verran kuitenkin sain aikaseks tehdä että loppuihin vanteisiin ruuvasin noi kultaset pultit. Noh.. tässä on aikaa ainakin miettiä miten sullon pari vahvaria, subbarin ja ilmat konttiin ja mahdollisesti viä jos varapyöränki sais mahtumaan mutta jos liian sekameteli tulee nii täytyy toi varapyörä karsia pois Razz
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2049
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2050
Takaisin alkuun Siirry alas
golffari

golffari


Viestien lukumäärä : 190
Paikkakunta : sastamala

golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Empty
ViestiAihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey   golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey EmptyLa 24 Helmi 2018 - 0:25

golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2051

Nyt ne sitten on kotiutunu katotaanpa mitä lomalla saadaan aikaiseks, ja tosiaan tommonen gas v2 kyseessä.
Takaisin alkuun Siirry alas
golffari

golffari


Viestien lukumäärä : 190
Paikkakunta : sastamala

golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Empty
ViestiAihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey   golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey EmptyMa 26 Helmi 2018 - 21:24

nyt saatu paketti toimimaan pienistä vastoinkäymisistä huolimatta ensin magneettiventtiili päästi ilmaa läpi ja syyksi paljastui venttiilin sisälle ilmeisesti venttiilin tekovaiheessa jäänyt metallin lastu. Sitten venttiilien jälkeen tuleva jakotukki vuosi pikaliittimistä ja testiksi hain vähän järeämmät liittimet joita käytetään mm raskaankaluston jarruissa. no enää ei pääse ilma vuotamaan Laughing Laughing , täytyy vielä hakea toisen jakotukin tilalle samanlainen setti. jospa niitä sitten pääsisi tällä viikolla istuttamaan autoon. Toi tosiaan on vielä aika sekameteli mutta kai se siitä vähän nätimmäks vielä tulee scratch
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2054
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2053
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2052

Takaisin alkuun Siirry alas
golffari

golffari


Viestien lukumäärä : 190
Paikkakunta : sastamala

golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Empty
ViestiAihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey   golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey EmptyMa 26 Helmi 2018 - 21:27

mittari ja napithan tulee sit viellä johonkinpäin keskikonsolia jahka tää on saatu leimattua yms. joku viisas vois kertoa kannattaako vedenerotin laittaa ennen tankkia vai tankin jälkeen ja onko mitään hyötyä jos laittaa vaikka kaksikin?
Takaisin alkuun Siirry alas
allu_

allu_


Viestien lukumäärä : 890
Paikkakunta : Turku

golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Empty
ViestiAihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey   golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey EmptyMa 26 Helmi 2018 - 21:29

Ennen tankkia ainakin, eipä siitä toisesta ainakaan haittaa oo, onhan noi airliftin kamppeet esim ollu herkkiä sille vedelle
Takaisin alkuun Siirry alas
golffari

golffari


Viestien lukumäärä : 190
Paikkakunta : sastamala

golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Empty
ViestiAihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey   golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey EmptyMa 26 Helmi 2018 - 21:39

allu_ kirjoitti:
Ennen tankkia ainakin, eipä siitä toisesta ainakaan haittaa oo, onhan noi airliftin kamppeet esim ollu herkkiä sille vedelle

jees, mietinki vähän että eikös se yleensä ennen tankkia laiteta mutta sarjan mukana tulevat ohjeet näytti että tankin jälkeen nii siihen vaan sit löin sen, täytyy varmaan hakee tohon toinen kaveriks.
Takaisin alkuun Siirry alas
Zoml

Zoml


Viestien lukumäärä : 477
Paikkakunta : Tampere
Muut : VW Santana -83

golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Empty
ViestiAihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey   golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey EmptyMa 26 Helmi 2018 - 21:49

Itellä on kahdella erottimella, toinen ennen tankkia ja toinen tankin ja autopilotn venablokin välissä. Jälkimmäisestä ei oo vissiin koskaan tullut tippaakaan vettä. Laitoin toisen kuitenkin ihan mielenrauhan takia. Very Happy
Takaisin alkuun Siirry alas
golffari

golffari


Viestien lukumäärä : 190
Paikkakunta : sastamala

golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Empty
ViestiAihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey   golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey EmptyMa 26 Helmi 2018 - 22:05

Zoml kirjoitti:
Itellä on kahdella erottimella, toinen ennen tankkia ja toinen tankin ja autopilotn venablokin välissä. Jälkimmäisestä ei oo vissiin koskaan tullut tippaakaan vettä. Laitoin toisen kuitenkin ihan mielenrauhan takia. Very Happy

Ok Laughing
Takaisin alkuun Siirry alas
golffari

golffari


Viestien lukumäärä : 190
Paikkakunta : sastamala

golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Empty
ViestiAihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey   golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey EmptyKe 28 Helmi 2018 - 23:10

Etupää nyt jokseenkin kasassa ja tohon korkeuteen nyt ainaki alustavasti päästiin, katotaan sitten alemmas leiman jälkeen. Hanttarin puolle tein notchin samalla ku pukeilla auto kerran oli.

golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2055
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img-2018
Takaisin alkuun Siirry alas
golffari

golffari


Viestien lukumäärä : 190
Paikkakunta : sastamala

golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Empty
ViestiAihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey   golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey EmptyTo 1 Maalis 2018 - 0:13

Ja tosissaan tälleen ne sit saatiin taakse mahtumaan ja tohon sitten päälle toi sama levy mikä ennenkin, tosin subbari kotelo ei enää mahdu olemaan upotettuna jotenka joku pieni Boxi tulee levyn päälle.
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2056
Takaisin alkuun Siirry alas
golffari

golffari


Viestien lukumäärä : 190
Paikkakunta : sastamala

golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Empty
ViestiAihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey   golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey EmptyPe 2 Maalis 2018 - 10:35

Se olis sitte läjäsä, apurungosta maahan olis joku sentti tai alle, se siitä varmaan täytyy nipistää viä pois ja takapää meni suht alas mutta kyllä sitäki varmaan alemmas viä taiteillaan
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2057


Viimeinen muokkaaja, golffari pvm Su 18 Maalis 2018 - 21:09, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
golffari

golffari


Viestien lukumäärä : 190
Paikkakunta : sastamala

golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Empty
ViestiAihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey   golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey EmptyPe 2 Maalis 2018 - 14:28

Päivitellään taas kun Tässä kahvitauolla ollaan Laughing elikkä tommosen solenoidin laitoin takaluukkuun että saadaan sähköinen avaus ja napin laitoin sulakekotelon viereen joka on kuskin puolella kojelaudan päässä
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2058
Takaisin alkuun Siirry alas
golffari

golffari


Viestien lukumäärä : 190
Paikkakunta : sastamala

golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Empty
ViestiAihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey   golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey EmptyLa 10 Maalis 2018 - 12:37

Vaihdoin raidetangonpäät ihan vaan tulevaa nelipyöräsuuntausta ajatellen ja samalla vaihtu säädettävät koiranluut nelivetosen koiranluihin kun tolpissa niille kerran paikat oli. Muuta ihmeellistä nyt ei toistaiseksi oo tapahtunut paitsi että posti sohelsi ja autonrenkaat lähetettiin takasin vannetukulle  golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey 767201
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2059
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2060
Takaisin alkuun Siirry alas
golffari

golffari


Viestien lukumäärä : 190
Paikkakunta : sastamala

golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Empty
ViestiAihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey   golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey EmptyLa 10 Maalis 2018 - 12:50

Ja Tässä tosiaan maavara kuvan muodossa, matalemmilla yläpään kumeilla toikin saadaan eliminoitua. Takapäätä sais 2.3cm alemmas akselin siirtopaloilla mutta tuntuu olevan joka puolelta tuolta isostaki maailmasta loppu Razz onlychargeddubsilta sanottiin että parin viikon päästä pitäs tulla lisää, Jospa ne sieltä sit sais
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2061
Takaisin alkuun Siirry alas
golffari

golffari


Viestien lukumäärä : 190
Paikkakunta : sastamala

golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Empty
ViestiAihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey   golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey EmptyPe 16 Maalis 2018 - 18:37

Renkaat saapu vihdoin kotiin kun aikansa odotti, ja tosiaan perus nankang ns20 205/35/18. toivottavasti saadaan pian kietastua vanteiden ympärille  Laughing  Laughing
ja tosiaan ei tossa vanteessa ihan noin huono kiilto ole mutta vähän huurussa ku vintiltä nostin lämpöseen Smile Smile
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2062
Takaisin alkuun Siirry alas
niko
CDLC.CO Founder
niko


Viestien lukumäärä : 1528
Paikkakunta : Turku

golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Empty
ViestiAihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey   golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey EmptyLa 17 Maalis 2018 - 17:18

Tästä tulee kyllä hyvä. Onko tavoitetta milloin Golf on ajossa? Season Openingissa?

_____ _____ _____ _____
From Stanceworks forum kirjoitti:
This community's name is Creme de la Creme because after I saw all of their cars i CREME'D myself...
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.cdlc.co/shop
golffari

golffari


Viestien lukumäärä : 190
Paikkakunta : sastamala

golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Empty
ViestiAihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey   golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey EmptyLa 17 Maalis 2018 - 17:46

niko kirjoitti:
Tästä tulee kyllä hyvä. Onko tavoitetta milloin Golf on ajossa? Season Openingissa?

Kyllä ajatuksena oli tää näytille tuoda, nelipyöräsuuntaus ja Katsastus pitäs viä hoitaa ja renkaat käydä laittaan vanteille, sit on noi akselin siirtopalat viä taakse hommattava mutta jossei mitään dramaattista tapahdu nii siellä tää nähdään Laughing
Takaisin alkuun Siirry alas
golffari

golffari


Viestien lukumäärä : 190
Paikkakunta : sastamala

golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Empty
ViestiAihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey   golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey EmptyLa 31 Maalis 2018 - 16:58

Tunkki päätti pettää ja teki helmaan halkeamat mutta ei onneksi ton pahemmin... Täytyy yrittää korjata ja viedä maalarille Tässä kevään mittaan. Nelipyöräsuuntaus, startti ja akselinsiirtopalat hoidettu. Vielä renkaat ja leimalle vähän myöhemmin niin rupee oleen valmis
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2064
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2063
Takaisin alkuun Siirry alas
golffari

golffari


Viestien lukumäärä : 190
Paikkakunta : sastamala

golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Empty
ViestiAihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey   golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey EmptySu 8 Huhti 2018 - 15:54

Vanteet heitetty alle ja heti voi sanoo että edestä tarvis saada alemmas, täytyy ne madaltavat yläpäänkumit tilata mutta eipä ehdi enää ennen tuulosta, jarrusatulat jäi viä maalaamatta mutta kattoo jos ens perjantaina viä ehtis. takapää meni jo suht alaskin.

golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2065
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2066
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2067
Takaisin alkuun Siirry alas
golffari

golffari


Viestien lukumäärä : 190
Paikkakunta : sastamala

golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Empty
ViestiAihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey   golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey EmptyTo 19 Huhti 2018 - 9:08

Tuuloksesta selvittiin ja samalla rwjfilms nappas muutamat kuvat, kiitos niistä. Etupäätä pitäs Seuraavaksi saada alemmas, mutta apurunko ottaa maahan ja raidetangot on rungossa kiinni. Näille ku tehdään jotain ja vaihdetaan yläpäänkumit nii jospa se suht alas menis. Katsastuski olis viimeistään 7.5 suoritettava saas nähdä miten käy  Laughing

golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_1910
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_1911
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2068
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_1810
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2069
Takaisin alkuun Siirry alas
golffari

golffari


Viestien lukumäärä : 190
Paikkakunta : sastamala

golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Empty
ViestiAihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey   golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey EmptyTo 19 Huhti 2018 - 9:12

golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2070
Takaisin alkuun Siirry alas
Aaperi
WingmanViestien lukumäärä : 1993
Paikkakunta : KVL/SLN

golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Empty
ViestiAihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey   golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey EmptyPe 20 Huhti 2018 - 19:09

Tätä kun katsoi viikonloppuna, niin oli mukavan positiivinen näky, ettei autoon oltu väkisin laitettu mitään "nykymuodin"-mukaisia överi-cambereita, mutta ehkä silti kääntäisin etupyörien plussa-camberia napsun miinukselle, jos säätö on mahdollista study

Raidentanko flippi (löytyy Mk4 tie rod flip-kit nimellä googlesta), voisi auttaa tuohon kiinni ottamiseen ja sillä saa myös hillittyä pyörien haritukselle kääntymistä, korkeuden ollessa pieni, jos säädetty jollekkin "korkealle ajokorkeudelle". (tosin, kuka nyt korkealla ajaa Rolling Eyes )

_____ _____ _____ _____
Vannehopea ja Mattamusta
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.aaperi.kuvat.fi/kuvat/
golffari

golffari


Viestien lukumäärä : 190
Paikkakunta : sastamala

golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Empty
ViestiAihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey   golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey EmptyLa 21 Huhti 2018 - 12:25

Aaperi kirjoitti:
Tätä kun katsoi viikonloppuna, niin oli mukavan positiivinen näky, ettei autoon oltu väkisin laitettu mitään "nykymuodin"-mukaisia överi-cambereita, mutta ehkä silti kääntäisin etupyörien plussa-camberia napsun miinukselle, jos säätö on mahdollista study

Raidentanko flippi (löytyy Mk4 tie rod flip-kit nimellä googlesta), voisi auttaa tuohon kiinni ottamiseen ja sillä saa myös hillittyä pyörien haritukselle kääntymistä, korkeuden ollessa pieni, jos säädetty jollekkin "korkealle ajokorkeudelle". (tosin, kuka nyt korkealla ajaa Rolling Eyes )


kyllähän noi camber yläpäät tuolla hyllyssä olis eteen kun jäi edellisestä golfista, ja eiköhän noille raidetangoille jotain oo pakko keksiä että päästään alemmas Laughing Laughing ite ehkä vähän viä haen tota omaa ajokorkeutta kun vasta päässy ilmojen makuun mutta mutta golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey 767201
Takaisin alkuun Siirry alas
golffari

golffari


Viestien lukumäärä : 190
Paikkakunta : sastamala

golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Empty
ViestiAihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey   golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey EmptyPe 18 Toukokuu 2018 - 19:32

se olis sit leimattu Razz Razz

golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img-2019
Takaisin alkuun Siirry alas
golffari

golffari


Viestien lukumäärä : 190
Paikkakunta : sastamala

golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Empty
ViestiAihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey   golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey EmptyKe 11 Heinä 2018 - 20:08

Tilasin vähän lääkettä tohon etupään madallukseen, eli tommoset raidetangonpäät joilla raidetankoja saadaan kauemmas rungosta(alhaalla havainnekuva) ja myös yläpään camber palikat odottelis asennusta. En oo varma madaltaako Noi camber yläpäät myös mutta jos ei niin tilataan madaltavat yläpäät sit. Ja etusivuikkuna päätti sit olla liikkumatta ylös tai alas, koitin kolmella eri moottorilla ja tarkistin johdot. Vikaa ei löytyny ja loppu viikko niin kiireistä että laitoin veivillisen ikkunahissin siihen asti kunnes pääsee viä paremmin tutkimaan
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2011
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2010
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Screen10

Takaisin alkuun Siirry alas
golffari

golffari


Viestien lukumäärä : 190
Paikkakunta : sastamala

golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Empty
ViestiAihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey   golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey EmptyPe 13 Heinä 2018 - 13:49

Saa antaa ehdotuksia millä värillä Noi jarrusatulat vetäis, ite miettiny jotain tumman sinistä ehkä, ei kuitenkaan mitään perus punaista tai mustaa ja toi hopeeki vähän tylsä mikä nyt on. Myös noista takapuskurin ja helmojen muoveista saa antaa mielipiteitä meneekö jatkoon jos tommoset tilais? Laughing Laughing golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Screen11
Takaisin alkuun Siirry alas
golffari

golffari


Viestien lukumäärä : 190
Paikkakunta : sastamala

golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Empty
ViestiAihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey   golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey EmptyMa 30 Heinä 2018 - 21:07

Tilasin jokunen viikko sitten slamitilta ärrän etupuskurin verkot, nyt ne sit vihdoin tuli ja pakkohan ne oli heti laittaa paikalleen. Puskurin mukana tulleet metalliverkothan olis lentäny hetkenä minä hyvänsä tuulen mukana, puskurin ku irti sain nii ne kaikki repsahti puoliksi irti jo Laughing Laughing ja samalla keulan ilme parani ainakin omasta mielestä Laughing

[/b][/b][/b]golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2013
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2014
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Img_2015
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content

golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Empty
ViestiAihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey   golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 8Siirry sivulle : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Seuraava
 Similar topics
-
» Mixun EX GTI Golf mk4 bagged // EX mk6 GTI bagged
» IL3:n VW Golf mkIV
» Golf mkiv Variant Airride
» Villevo: Bagged S4 b5
» juh-o: Bagged familywagon VW Bora/golf IV UTE

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
CDLC.CO Forum :: BUILD THREADS :: Creme De La Creme-
Siirry: