test banner 
PääsivuPääsivu  CDLC.COCDLC.CO  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

 

 Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82

Siirry alas 
+7
Vellulollero
mosse
nik0
Tikkku_
jeQQ
Jube666
GrapL
11 posters
KirjoittajaViesti
GrapL

GrapL


Viestien lukumäärä : 1035
Paikkakunta : Savonlinna
Muut : pari pyörää.

Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Empty
ViestiAihe: Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82   Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 EmptyMa 29 Elo 2011 - 20:35

Tälläinen omanlainen kertomukseni autoharrastamisestani.

Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Kartoon

Olin varmaan 13vuotias, kun ukkini totesi sen hetkisen auton joskus periytyvän minulle, kun ajokortin saan. Kukaan ei uskonut että se päivä koittaisi. Auto olisi joko romuna tai myyty pois ja pahimmassa tapauksessa en ottaisi sitä vastaan, koska elettiin jo ns. nykyautojen aikaa jossa 1.1kaasutin käsiryypyllä ei ole enää uusimmasta päästä.

Autoilun aloitin kuitenkin tällä perintö kalleudella, auton ikä alkoi jo näkyä mm. kilometreissä. Vanha 1.1kone tuprutti jo melkoisesti sinistä savua ja hädin tuskin pääsi leimasta läpi. Auton historiakin oli erittäin tarkasti tiedossa, sillä näin pienestä paikkakunnasta kuin savonlinna omistajat on helppo laskea ja tunnistaa, kun auton ostopaikkakin oli Auto-valtanen savonlinna. Autoon on jossain vaiheessa 90lukua tullut melkoisen mittava maalaus, kattaen koko auton. Ja syynä sille oli keulaan tullut pusu, joka on korjattu merkki liikkeessä.

Ja muutama kuva jotta tarina voi taas jatkua:
Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Th_saatunatakaa Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Th_saatunaeest
Autohan jäi useaksi kuukaudeksi tuon näköiseksi ja ainoita muutoksia olivat nännimankan vaihto CDsoittimeen ja hattuhyllyn risat kaijuttimet vaihtuivat. Edessähän näissä ei ole kuin yksi ovaali kaijutin keskellä kojelautaa, mutta sekin oli jo ajansaatossa alkanut rutisemaan siihen malliin että se oli poistettu käytöstä. Näiden kuukausien aikana aloin miettimään tyylisuuntaa tälle autolle, photoshop soi useana yönä mutta mitään järkevää ei tullut, kuvissa pyöri paljon lasikuituisia helmoja ja puskureita. Jokainen aiheutti oksennus reaktion. Isän kehoituksen mukaan, jätin lasikuidun veneitä varten.

Autoon oli aivan pakko saada jotkut makeat alumiinivanteet, silloin auton korkeus oli jotain todella järkyttävää ja päätin hakea niin kutsuttua "rallilookkia". Ei aikaakaan kun netistä löytyi valkoiset alut 4x100 jaolla ja aivan läheltä savonlinnaa, eikun peräkärri perään ja menoksi. Kotiin päästiin ja vanteet alle kitkakumein. Niitä asentaessa kokeilun vuoksi heitin tummennuskalvoa takavaloihin.

JA taas alkaa olemaan kuvien vuoro vanne sovittamisesta(tuskin tätä enää kukaan ees jaksaa lukee):
Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Th_tn_eest Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Th_tn_TAKAA Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Th_IMG_5490

Ja näin kilometrit taas kasvoivat mittariin uudistuneella ilmeellä. Vielläkään se ei kumminkaan mielekäs ollut, mutta kelpasi pöristellä kesän huumassa. Kilometrien kasvaessa, myös alkujaan ollut savutus ongelma sen kuin lisääntyi. Koneesta alkoi olemaan jo jakohihnat ja muut kulutusosat vaihto kunnossa. Tiedossa oli isoa remonttia ja vähän kiinnostusta. Ukkini yllättyin kylläkin suuresti miten hyvin autoani pidin ja siitä että kehuin sitä. Eihän se raketti ole, mutta kellä kiirettä on?

Sitten yllättäen kuulin huhua paikallisen romuttamon pihassa olevasta -81vuosimallin derbystä, joka oli jo aikaisemmin bongattu seisovan pitkään paikallisen huonekalufirman pihassa tosin pienen keulapusun saaneena. Sitä mentiin uteliaana katsomaan ja silmät pyöristyivät huomatessani miten hyvä kuntoinen auto oli, 60tkm mittarissa ja kaikki sisustan osat aivan ehjänä. Mutta lannistuminen tuli hetkeä myöhemmin. Auton paperit olivat romutettu, eli autoa ei ole enää olemassa, vaikkakin se kovasti edessä törrötti. Romuttamon omistajan kanssa tingittiin sitten sisustaa siitä. 60euroa tarjottiin ja hetken pähkäilyn jälkeen omistajatuumasi 120euroa, saatte purkaa ihan mitä tahansa.

No sehän oli aivan selvää siinä tilanteessa, auto otettiin. Sillä sopimuksella että auton sai kuljettaa purkupaikkaan mutta kori oli tuotava takaisin. Autostahan pelastettiin reilun kuukauden aikana mm. kone, alusta ja mikä tärkein sisusta. Hetkinen, sanoinko että kone. No sehän oli selvää, tämä vähän ajettu ja hyvin huollettu kone nostettiin sitten polon keulan sisään. Mutta suruksi osoittautui derbystä tullut mittaristo, se oli mennyt rikki kolarissa ja näin ollen matkamittaus ei ole toiminnassa ollut, eikä ole vielläkään. Remontin yhteydessä myös romuttamolta haalittu ralliratti keskiöineen saatiin paikalleen. Kierrosmittarin uupuessa, sekin asentettiin kojelaudalle.

Ja jorinat tarvitsevat kuvia todistukseksi:
Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Th_IMG_5503 Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Th_pieni_IMG_5286 Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Th_IMG_0072 Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Th_IMG_0081

Tässä vaiheessa oli jo tämä foorumi löydetty ja sieltä sattui tarttumaan ideoita jos toista. Olihan tämä ainut foorumi, jonne tunsin kuuluvani heti ekoja juttuja luettuani. Taisin muutaman kuvan tosta rallilookki tyylistä laittaa ja muistiini jäi "madalla se". Vähän aikaa pyörittyäni, totesin että nyt loppuu rallilook ja aluvanteet myytiin pois. Takaisin saivat tulla siis komeat 13" orkkis pellit. Katolle heitettiin itse väsäämäni kattoteline. Myös golffin eturipsi leikattiin ja saumattiin sopivaksi polon keulalle. Pissapojan pesuritkin saivat kyytiä, mutta hirveät reijät eivät täyttyneet aivan heti.

Oho tällä kertaa vähemmä tekstiä, vähemmä kuvia:
Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Th_IMG_1508 Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Th_IMG_1707

Sitten sattu löytymään volkkarin vakiopellit koossa 6x14" onhan ne jo melkosesti suuremmat kuin alkuperäiset 4,5x13". Niille kumet ja alle. Myös muutama tarrakin eksyi takalasiin. Romikselta löyty myös polo gt:n takamerkki, joka liimattiin luukkuun kiinni.

Kuvia:
Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Th_IMG_2101 Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Th_IMG_2100

Kokokesän tilauksessa (2,5kk) ollut 80/60alusta sattui tippumaan matkahuoltoon juuri ensimmäisenä lumisade päivänä. Pitkän tuumailun jälkeen kumminkin auto päätettiin madaltaa, mutta madalluksen yhteydessä vaihdettiin hirveät talvirenkaat alle. Perä on sokkasäätöinen.

Aikaisemmin kesällä bongasin volkkaripalstalta myynnissä polo gt-lookkerin, eli auton joka oli varustettu vain gt:n ulkonäköis osilla. Niitä yritin jo silloin ostatella, tuloksena "tuu koko auto hakee". Auto oli sijainniltaan toisella puolella suomea eikä sellainen matka lämmittänyt. Osat kumminkin jäivät kummittelemaan päähäni ja syksyn lopulla huomasinkin vielläkin kyseiset olevan myynnissä. Kysymystä perään ja omistaja heltyikin irroittamaan nämä himotut gt-look osat, nämä asennettiin ja samalla veistelin golffin etulipan hiekkapellin alle.

Ja päästiin tilanteeseen:
Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Th_tn_eest-1 Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Th_tn_takaa-1 Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Th_IMG_2459 Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Th_IMG_2399

Ja aikaisemmin todettu kiireen puuttuminen ilmeisesti muuttui, sillä isoveljen passatin rattiin hypättyäni syksyn lopussa tuloksena oli tunnin ajon jälkeen ajokortin puuttuminen. Ajonopeudeksi mitattiin lyhyessä kiihdytyksessä 91/40alueella. Mikä tiesi hyvin pitkää ajokieltoa. Rangaistuksesi sain 4kk/300euroa sakkoa, mikä opetti jossain määrin. Mutta miten tämä vaikuttaa tähän autooni? No sillä että auto jäi seisomaan taivas alle talveen, josta se heräsi ainoastaan kavereiden ajoon. Itse tuli aina törpöteltyä kyydissä. Pakkasta talvella oli kiitettävästi ja tälläinen satunnainen ajelu sai aikaan sisustan jäätymisen.

Auton pelastuksesi kumminkin koitui se että se tarvittiin katsastaa ja käsijarrun pitämättömyyden takia päästiinkin mukavan naapurini lämpimään autotalliin laittelemaan jarru kuntoon ja samalla auto suli ja kuivi kokonaan. Pimeän talven takia tuli keulaan heitettyä kavereita varten xenonit. Auton kylkiin teippasin ahtaassa autotallissa kylkiviivat.

Kuvia:
Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Th_20122009022 Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Th_20122009024 Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Th_02012010049


Lopputalvesta ajokorttini palasi takaisin lompakkoon. Pitkään puhuin kaverille että voisin sovittaa hänen 15x6" bbs aluvanteita, jotka ovat Golf III GT:n alkuperäiset. Sovituksen yhdeydessä tuumattiin että kevään tullen hän alkaa etsimään omaansa parempia ja nämä joutaisivat minulle. Netistä tarttui keltaiset kusivalot keulaan. Kevään tullessa vanteet siirtyivät omistukseeni, tosin liian suokumeilla. Ne raapivat aivan joka paikkaan kiinni.

Kuvia:
Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Th_Kuva041 Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Th_06042010038

Kumien tilauksessa meni aikansa, joten alle tuupattiin viimekesäiset isotpellit. Eteen ripsi kiinni ja etuvaloille reilusti lakkaa. Kumien saavuttua lookki muuttui taas lähemmäksi GT:n orginaalia. Eteen kirkkaat valot ilman ripseä. Jollaisena mentiin kesä loppuun asti.

Kuvia:
Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Th_ero Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Th_tn_kanoottiii

Talven tultua alkoi polttelu taas uusiin vanteisiin ja foorumilta löytyivätkin melko edullisesti kierros priima kuntoisia ATS classicceja, joihin rakastuin täysin ❤. Matka mikkeliin hakemaan vastaan, mäkin kautta tietysti. Ja takakonttiin lastattiin 7x13" ja 8x13" joissa oli valmiina vähän ajetut 175/50 kumet. Polttelu auton alle sovittamiseen oli kova ja talvi olosuhteissa päädyttiin lämpimään talliin suorittamaan se.

Kuvia:
Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Th_IMG_4956 Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Th_IMG_4969 Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Th_IMG_4967 Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Th_IMG_4962

Siitä alkoikin odottelu kesän tulemisesta, joka aamu katselin joko ois aika. Mutta ei ollut. Pitkän odottelun jälkeen asfaltti alkoi jo polttaa ja vannesarja heitettiin alle. Katolle viskattiin keväällä haalimani teline komistamaan näköä. Mielipiteeni valinnan onnistumisesta on 0-10 asteikolla ehdottomasti 10. Vaikka nää ei oo mitkään kovin harvinaiset, mutta omasta mielestäni ehdottomasti parhaimmasta päästä.

Kuvia:
Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Th_tn_IMG_6174 Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Th_tn_IMG_6237 Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Th_tn_IMG_6223

Autoa päätettiin viedä näytille kaliskruisinkiin, jonka jälkeen se menisi laajaan ruosteen torjuntaan ja ylimaalaukseen. Kruisingia varten sävytin yhdet etuvalot oranssin/keltaisiksi ja kaikkiin paitsi etulaseihin heitettiin kalvot. Ripsi taas yllättäen istahti nokalle joka on olemassa olonsa aikana jakanut niin paljon mielipiteitä etten itekkään tiedä sopiiko se. Kalvot ovat takana 25% ja edessä 35%. Sekä muutama pikku detail tuli näprättyä ulkokuoreen, jotta kuvaajat kiinnostuisi autosta. Ja sehän onnistui. Lainaan tässä seuraavaksi JTmedian kuvia kaliskruising 2011- tapahtumasta. Iso kiitos kerrankin kunnollisista kuvista!

Kuvia:
Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Thumb Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Thumb Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 ThumbTulevaisuuden suunnitelmia:

- Bra pellille
- Keksittävä ihme liima että saadaan gt-lippa pysymään kontissa kiinni
- GTI kakkiksen etupenkit sovitettava paikalleen
- Talvella mahdollisesti etsitään 1.3i tai tehdään varaosa-auton kaasarikone tähän.
- Mahdollisesti painon kevennys
- Lattioiden maalailu
- Parempi ratti
Huoltoautona mulla toimii tietty samaa merkkiä edustava Caravelle. Tälle ei ulkoisesti ole muuta tehty, kuin usa-parkit, vanteet ja kattotelineet(terassi). Sisällä nukkumatila kahdelle ja mahdollisuus myös pakuajoon, eli sänky taittuu piiloon. Moottorista, 365tkm ajettu 1.6td. Syötöt melkein tapissa, suoralla putkella. Melko messevää savua se heittää. Mutta kytkin on aivan finaalissa.. (tai no luistaa vain syöttöjen takia..) Keulalla talvea varten lisäpitkät. Tän suunnitelmissa on ensi keväänä kevyt madallus ja isompien vanteiden hommaaminen. Sekä nyt syksyllä laittaa kytkin toimimaan + mahdollista turbo jumppaa Twisted Evil

Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Th_IMG_6651


Topic jää nyt tällä kirjoitus määrällä kesken, autosta sen verran että kaliksen jälkeen se purettiin atomeiksi ja on maalattu edellisviikon torstaina uudelleen. Autosta tulee viellä juttua, mutta nyt lepuutan sormiani hetken. Kirjoitus virheet ja mahdolliset parannus ehdoitukset voi pistää YV:nä niin helpottaa mun hommaa kummasti. JA jos kuvalinkit ei toimi tms. niin ilmoittakaa yv:nä ei sotketa korjaus kehdoituksilla tätä topiccia! Kiitos.


Viimeinen muokkaaja, GrapL pvm Ti 30 Elo 2011 - 19:29, muokattu 5 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Jube666
Viestien lukumäärä : 199
Paikkakunta : Eastside
Muut : H-D

Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Empty
ViestiAihe: Vs: Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82   Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 EmptyMa 29 Elo 2011 - 22:21

Kuvalinkit toimii, polo on varsin hassun näkönen, mutta ennenkaikkea alotusviestistä 10+++!!!
Takaisin alkuun Siirry alas
jeQQ

jeQQ


Viestien lukumäärä : 1241
Paikkakunta : Hki

Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Empty
ViestiAihe: Vs: Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82   Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 EmptyMa 29 Elo 2011 - 23:58

Ettoo ainut, kuka noille klasareille lämpii. Cool
Takaisin alkuun Siirry alas
Tikkku_

Tikkku_


Viestien lukumäärä : 404
Paikkakunta : Pieksämäki

Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Empty
ViestiAihe: Vs: Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82   Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 EmptyTi 30 Elo 2011 - 16:09

mulla ois tähän 1.6l moottori niin ei tarvitse leikkiä 1.3:lla..
Takaisin alkuun Siirry alas
nik0
Viestien lukumäärä : 100

Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Empty
ViestiAihe: Vs: Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82   Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 EmptyTi 30 Elo 2011 - 16:22

Jes, pitkästä aikaan hieno selostus jota jaksoi lukea.
Polski näyttää todella makealle ten points Very Happy 10+
Himppu madallusta,valoluomi pois,valot vaikka tumma pohjasiks ja ite tekisin vähä
mexico tyyillä sisustaa Wink
Takaisin alkuun Siirry alas
GrapL

GrapL


Viestien lukumäärä : 1035
Paikkakunta : Savonlinna
Muut : pari pyörää.

Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Empty
ViestiAihe: Vs: Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82   Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 EmptyTi 30 Elo 2011 - 16:36

Tikkku_ kirjoitti:
mulla ois tähän 1.6l moottori niin ei tarvitse leikkiä 1.3:lla..

Ainaki mitä mulle on kerrottu nii ei oo mikään helpoin missio saada keulille ja lailliseksi. Jarrut tms. vissiin ongelmana ja et koneen kannakkeet pitää tehä ite ja jotai sellasta. En sit tiiä, mut kovasti ruisku kiinnostais tai sit neljäkaasaria Cool


Sisustaa oon miettiny moneen kertaan, toisinaan tekis mieli työntää kaaret sisään ja ihan surutta kaikki ylimääränen helvettiin. Mut taas toisinaan vaaleat nahat ois ihanata, tää nyt varmaan vasta ratkee talvella. Nyt on vähä innostus laantunu ja tekee mieli ajella niin paljon ku viel tänä kesänä kerkee. Sillä talvella tällä ei ajeta kuin huoltoajoja ja katsastusreissu.

Nykyinen lookki on pitkälti noista JTmedian kuvista, lukuunottamatta kylkiteippauksia ja maalipinnoissa olevia tarroja. Eturipsi lähti kävelee. Sekä se uus maalipinta komeilee. Valoja en lähe availee, ei noissa oo oikeen ees "heijastamatonta pintaa" jota maalailis. Ainut et saattaapi viel vaihtua kumminkin kirkkaisiin, ku en osaa päättää mikä toho sopis parhaiten.

Kuvia tulee heti ku nää paskakelit on loppunu.. Neutral
Takaisin alkuun Siirry alas
mosse

mosse


Viestien lukumäärä : 1928
Paikkakunta : Joensuu

Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Empty
ViestiAihe: Vs: Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82   Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 EmptyTi 30 Elo 2011 - 17:59

Entä jos askartelisit ristikot ajovaloihin? Vois vähän tummentua sillä.

Kivasti on kyllä edistynyt tämä ja hyvään suuntaan. Vanteetkin on just passelit.
Takaisin alkuun Siirry alas
GrapL

GrapL


Viestien lukumäärä : 1035
Paikkakunta : Savonlinna
Muut : pari pyörää.

Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Empty
ViestiAihe: Vs: Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82   Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 EmptyTi 30 Elo 2011 - 19:10

mosse kirjoitti:
Entä jos askartelisit ristikot ajovaloihin? Vois vähän tummentua sillä.

Kivasti on kyllä edistynyt tämä ja hyvään suuntaan. Vanteetkin on just passelit.


Ei juma, onneks loin tän topicin, tossaha muuten on perkeleen hyvä idea!

Jatkossaki saa tälläsiä heittää ilmaan! : :cyclops:
Takaisin alkuun Siirry alas
Vellulollero

Vellulollero


Viestien lukumäärä : 880
Paikkakunta : Kuopio

Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Empty
ViestiAihe: Vs: Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82   Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 EmptyTi 30 Elo 2011 - 19:14

No nyt oli kyllä todella hyvä esittely!
Kaliksessa vähän kieroon noita etulyhtyjä kattelin mut muuten tosi näpäkkä laite.

Ps, useempi vartti vierähti tuolla polo-land sivustolla, saa linkkailla jos muitakin samanlaisia tiedossa, ei tartteis photoshoppia runkata ja repiä hiuksia päästä kun ei suju Laughing
Takaisin alkuun Siirry alas
GrapL

GrapL


Viestien lukumäärä : 1035
Paikkakunta : Savonlinna
Muut : pari pyörää.

Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Empty
ViestiAihe: Vs: Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82   Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 EmptyTo 1 Syys 2011 - 22:46

jaha.. iski paha takapakki..

Viikon vanha maalipinta vituiks perästä. Perä siis solmussa, mutta ei omasta syystä. Takakontti ei mene kiinni, mutta säilyi ehjänä. Takavalo paskaksi ja sen verran syvä monttu et painu vasen kulma alaspäi ja muutenkin pellit takaa vinoon. Myös runkopalkki tais ottaa hittiä.

Kiitos tästä kokemattoman kuskin, starttas ilman kytkintä ja lähti käyntiin pakki päällä. Ja päin isukin passattia, josta meni lisäpitkä + maski.


bounce bounce bounce bounce
Takaisin alkuun Siirry alas
Tikkku_

Tikkku_


Viestien lukumäärä : 404
Paikkakunta : Pieksämäki

Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Empty
ViestiAihe: Vs: Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82   Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 EmptyPe 2 Syys 2011 - 7:07

ei helvt Laughing itsellähän oli golffista puolet kuskin puolen kupeesta sisässä kun eräs vanhempi herra tuli firman pihaan hieman "vauhdikkaasti" ja maali oli n3vko vanha.. tuommonen pistää kyllä vituttamaan.. vaikka siitä rahan saat niin se ei korvaa kumminkaan työtunteja..
Takaisin alkuun Siirry alas
GrapL

GrapL


Viestien lukumäärä : 1035
Paikkakunta : Savonlinna
Muut : pari pyörää.

Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Empty
ViestiAihe: Vs: Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82   Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 EmptyPe 2 Syys 2011 - 11:10

Tikkku_ kirjoitti:
ei helvt Laughing itsellähän oli golffista puolet kuskin puolen kupeesta sisässä kun eräs vanhempi herra tuli firman pihaan hieman "vauhdikkaasti" ja maali oli n3vko vanha.. tuommonen pistää kyllä vituttamaan.. vaikka siitä rahan saat niin se ei korvaa kumminkaan työtunteja..

Saan joo kyl jotai korvauksia, mut ei voi oikeen vakuutuksiinkaan laittaa ku omassa ei oo ku liikennevakuutus, jossa ois täydet boonukset. Nii se passatin vahingot tuli vaan siihe lisäpitkään ja maskiin. Et mielummi ne vaan ite ostelee, ku et menetän ne boonukset.

Jännä kakka maanantaina housussa ja kyselee mitä ton oikominen maksaa.. En usko et iha halpaa on. Sinällään tuuria et on toi varaosa-auto mistä saapi osia. Mut tollasta hitsattua takakulmaa on vähä turhan vittumainen vaihtaa. Maalaukset onnistuu onneks edullisella tutulla.


Mutta, voin kertoa et vituttaa aika ankarasti, ei tolla ilkee ees ajella ja ku kelejä ei varmaa enää hirveesti tuu olemaan. Ei kehtais iha paskakelilläkää ajella. JA korjaukseen menee kyl varmasti pariviikkoa Evil or Very Mad
Takaisin alkuun Siirry alas
GrapL

GrapL


Viestien lukumäärä : 1035
Paikkakunta : Savonlinna
Muut : pari pyörää.

Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Empty
ViestiAihe: Vs: Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82   Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 EmptyPe 2 Syys 2011 - 14:57

Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Th_02092011054EI NÄIN!
Takaisin alkuun Siirry alas
mazz
Viestien lukumäärä : 207
Paikkakunta : Turku
Muut : El Camino 1971, e36 m3 sedan, Specialized Rockhopper

Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Empty
ViestiAihe: Vs: Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82   Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 EmptyPe 2 Syys 2011 - 16:24

GrapL kirjoitti:
Saan joo kyl jotai korvauksia, mut ei voi oikeen vakuutuksiinkaan laittaa ku omassa ei oo ku liikennevakuutus, jossa ois täydet boonukset.


Jos vika ei ole sinun, sinun bonuksiakaan ei mene. Vastapuolen vakuutus korvaa sinun auton vahingot ja vastapuoli myös kärsii bonustappiot!


Kunnon kertakorvauksen vonkaat ja korjailet itse! Ensimmäiseen tarjoukseen ei tarvi tyytyä
Takaisin alkuun Siirry alas
csharp

csharp


Viestien lukumäärä : 792
Paikkakunta : Pori
Muut : Äitin tunturi!

Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Empty
ViestiAihe: Vs: Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82   Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 EmptyPe 2 Syys 2011 - 16:35

Ymmärsin että tyttölapsi oli kyseisellä autolla pakittanut toista autoa päin, näin ollen on tämän auton vakuutukset kyseessä ja ne bonarit menee tästä Rolling Eyes
Takaisin alkuun Siirry alas
http://juusela.net
jiri

jiri


Viestien lukumäärä : 1729
Paikkakunta : Turku

Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Empty
ViestiAihe: Vs: Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82   Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 EmptyPe 2 Syys 2011 - 18:15

en kyllä itte lähtis edes suoristaa....
Takaisin alkuun Siirry alas
https://s816.photobucket.com/home/jirifriman
GrapL

GrapL


Viestien lukumäärä : 1035
Paikkakunta : Savonlinna
Muut : pari pyörää.

Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Empty
ViestiAihe: Vs: Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82   Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 EmptyPe 2 Syys 2011 - 20:52

jiri kirjoitti:
en kyllä itte lähtis edes suoristaa....

Ei kukaan tervejärkinen lähtiskää, mut autoon on jo nyt menny ihan simona rahaa.. mm. maalaukset, alustat, kaikki pikku nippelit sun muut. Nii kai se on vaan suoristettava. Ikinä niitä rahoja tuskin saa takasi, mut perintökalleus ja kaikki työtunnit on sen verran mittavia et kyllä viellä tosta yritetään jotain saada.. Livenä toi ei oo niin paha, tossa kontti ei menny solmuun, ainut toi takapelti on liikkunu muutamia senttejä nii ei mee lukkoon enää.


csharp on oikeilla teillä, eli noin meni.

Tää autohan on jo kertaalleen ollu "lunastuksessa".


EDIT: vai lieneekö jirillä tossa sarkasmia?
Takaisin alkuun Siirry alas
apuapina

apuapina


Viestien lukumäärä : 1134
Paikkakunta : Tku
Muut : pari fillarii.

Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Empty
ViestiAihe: Vs: Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82   Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 EmptySu 4 Syys 2011 - 17:09

Pikkune lommohan tuo! Älä suotta tollasest lannistu, nopiasti tollasen korjaa ❤
Takaisin alkuun Siirry alas
GrapL

GrapL


Viestien lukumäärä : 1035
Paikkakunta : Savonlinna
Muut : pari pyörää.

Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Empty
ViestiAihe: Vs: Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82   Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 EmptySu 4 Syys 2011 - 17:45

apuapina kirjoitti:
Pikkune lommohan tuo! Älä suotta tollasest lannistu, nopiasti tollasen korjaa ❤

Alku järkytys sai varmaan vähä liijottelee tilannetta.. mut on se pahempi ku kuvassa. Huomenna jännän äärellä kyselee oikasun hintoja.


Hassua sinänsä, et sehä meni näin:

Broidi ja sen kortillinen tyttöystävä päätti lähtee ajelee, siinä käynnistäessä autoo oli sit joku ajatus katkos tullu ja startannu vaihdesilmässä ilman kytkintä. Auto oli käsiryypyllä ottanu riittävästi pakilla vauhtia ja tossa on vaurio. Isukan passattiin päin ja siitä _VAIN_ lisäpitkä+maskiin kolme halkeamaa..

Kuskista sanon sen, että ihan pelkkä huolimattomuus virhe tää juttu oli. Sen verran erillaisilla autoilla se on kumminki ajanu, jopa sintterikytkimellisellä evolla, nii en usko et se nyt ois ajotaitojen puutteesta.
Takaisin alkuun Siirry alas
Tikkku_

Tikkku_


Viestien lukumäärä : 404
Paikkakunta : Pieksämäki

Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Empty
ViestiAihe: Vs: Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82   Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 EmptySu 4 Syys 2011 - 21:08

eli tekevälle sattuu^^ minkäs näille voi
Takaisin alkuun Siirry alas
csharp

csharp


Viestien lukumäärä : 792
Paikkakunta : Pori
Muut : Äitin tunturi!

Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Empty
ViestiAihe: Vs: Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82   Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 EmptySu 4 Syys 2011 - 21:15

GrapL kirjoitti:
Kiitos tästä kokemattoman kuskin
GrapL kirjoitti:
nii en usko et se nyt ois ajotaitojen puutteesta.
Wink

No ei mutta asiaan, ei tuo kuvassakaan kovin pahalta pusulta näytä, enkä usko että tuon korjaus nyt mikään hervottoman paha olisi.. Ainoa mikä tässä tietenkin on, on se että kustannukset taas nousee pale
Takaisin alkuun Siirry alas
http://juusela.net
GrapL

GrapL


Viestien lukumäärä : 1035
Paikkakunta : Savonlinna
Muut : pari pyörää.

Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Empty
ViestiAihe: Vs: Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82   Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 EmptySu 4 Syys 2011 - 22:02

ei nouse ku sovittiin et kärsitään rahalla. vakuutuksia ei käytetä.


Kokemattomalla kuskilla tarkoitan lähinnä sitä, ettei tällä autolla ole ajanut. Wink mut vähä ristiriitaisia lausuntoja annoin.Ja asiasta kymmeneen, tuli vaihdettua venton coilit pois takaa, mistä en ollu maininnu mitään. NE on niin jäykät ja pohjassa et voi morjens, sentin heitto tiessä nii auto käy melkee ilmassa. Niistä on lyhennetty pohjauskumet kolmesenttiseksi ja apujouset hittoon. Noo pistin takasi ton alustasarjan mukana tulleet jouset+iskarit nii nyt raapii kolmen ihmisen painosta perä.. ihan ku ois hyllyssä löystyny jouset. Että sellasta, eiku huomenna ne homopomppukepit takasi perään.. ja maalattava kaaret uudestaan.. Evil or Very Mad
Takaisin alkuun Siirry alas
GrapL

GrapL


Viestien lukumäärä : 1035
Paikkakunta : Savonlinna
Muut : pari pyörää.

Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Empty
ViestiAihe: Vs: Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82   Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 EmptySu 11 Syys 2011 - 22:32

En ny tiiä onko tää aihe nostella tätä, mut tuli taas saatua yhdet kattotelineet lisää, etummaisena uusimmat ja takana vanhat:

Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Th_11092011065


Nii joo persekki on jo suora. Pistin viel ton varatakakontin paikalleen, sekin saa maalia niskaan lähi viikkoina:

Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Th_09092011063 Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Th_09092011061

Viimosesta kuvasta on aistittavissa madalluksen johdosta tulleet camper kulmat.. näitä poliisi on jo ihmetellyt useampaan otteeseen.
Takaisin alkuun Siirry alas
GrapL

GrapL


Viestien lukumäärä : 1035
Paikkakunta : Savonlinna
Muut : pari pyörää.

Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Empty
ViestiAihe: Vs: Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82   Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 EmptyKe 12 Loka 2011 - 17:15

Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Th_tn_IMG_6764

Pimeetä kuvaa poolosta. Perse näyttää edelleen puna+harmaalta. Auto on korkea, wheel gäppiä jokaisessa kaaressa.

Ei oo juurikaan muuten edistyny. Nyt tosin havaittu et perää ei ole saatu aivan suoraksi, joten takavalon välistä menee vesi sisään ja auton etukenosta johtuen se liikkuu peräkontin pohjaa myöten takaistuimen perse osaan = auto on huurupurkki ajaessa.

Nii ja kiinnostus on vähä finaalissa ku auton varsinaiset hajoittajat ei oo saanu asialle mitään tehtyä ja periaatteesta en itse ala sitä korjaamaan, vaikka ei toi enää kummosia vaadi. 30. päivä loppuu ajo aika, jolloin se viedään talviteloille, josta ensi keväänä pikkuveli sen todennäköisemmin kaivaa ja alkaa jatkojalostaa.
Ei tarvii lukottaa viellä mä ainakin talvilepoon "hautaamis" kuvat laitan.

Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content

Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Empty
ViestiAihe: Vs: Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82   Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82 Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Volkswagen Polo "Gt" 1.1 -82
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
CDLC.CO Forum :: BUILD THREADS :: Builds & Introductions-
Siirry: