test banner 
PääsivuPääsivu  CDLC.COCDLC.CO  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

 

 vexa: Peugeot 306 GT

Siirry alas 
+28
LexSam
mosse
LOW
Makkeli
LarryL
oli
PELTSiii
hanss
Naapuri
Paltsu
JuhiZZ
pazi88
Ic3man
CornerRug7292
Nazzu69
toni
emsii
Green
Nilla
ripa
foc-ay
Pellikka
xite
Ian13
vaginaattori
Willeeeh
Jube666
]usbe
32 posters
Siirry sivulle : 1, 2, 3  Seuraava
KirjoittajaViesti
vexa

vexa


Viestien lukumäärä : 93
Paikkakunta : Jyväskylä

vexa: Peugeot 306 GT Empty
ViestiAihe: vexa: Peugeot 306 GT   vexa: Peugeot 306 GT EmptyLa 5 Toukokuu 2012 - 20:35

vexa: Peugeot 306 GT JyvsCruising2009

Peugeot 306 GT

Rohkenen aloittaa tämän projektitopikkini tässä osiossa, mutta jos se ei ylläpidon mielestä tähän kategoriaan sovi, niin tiedätte hommanne.

Heti alkuun projektin nimestä. Pösöistä tietävä heti huomaisi, että moista mallia ei olekaan koskaan valmistettu, mutta sen verran on autoon tullut tehtyä muutoksia, että ajan kanssa sitä on tullut kutsuttua tuolla nimellä. Seuraavaksi tarinaa.


Alkutilanne

Auto tuli hankittua alkukesästä 2007 käyttöautoksi ja pienen ruuvailun aihioksi. Auto oli täysin alkuperäiskuntoinen 290 tkm ajettu porrasperäinen, vuosimallin 2001 Peugeot 306, jota liikutti tehtaan jäljiltä 2 litrainen HDI moottori. Siitä lähtien sitä on tullut laiteltua enemmän tai vähemmän, miten sen sitten ottaa.

Pari kuvaa lähtökohdasta:

vexa: Peugeot 306 GT 306HDIetu

vexa: Peugeot 306 GT 306HDIsivu

Sitten muutoksiin...


Alustaa, vannetta ja ensimmäisiä korimuutoksia...

Heti ensimmäisenä muutoksena piti autoa saada pudotettua riittävästi. Ensimmäinen setuppi oli Cobran 60mm madaltavat jouset eteen ja takapään säätö sopivalle korkeudelle. Takapäätä säätäessä totesin heti taka-akselin entiseksi. Alkuperäisen akselin tilalle hankin 306 GTI-6:n akselin, jossa on paksummat vääntösauvat ja vakaaja. Näillä muutoksilla mentiin ensimmäinen talvi.

vexa: Peugeot 306 GT Sivu-1

Seuraavalle keväälle tulikin sitten tilattua Ta-Technicsin alustasarja ja tietenkin se piti heti ruuvata täysin alas. Hieman alustasarjan vaihdon jälkeen sain alle myös ensimmäisen vannesarjan, joka oli (nyt aiheuttaa kylmiä väreitä tällä foorumilla  Very Happy ) Dezentin Type T 17" x 7" koossa 205/40 renkain. Vanteet maalasin jo heti uutena harmaaksi ja kiillotin onnettoman ulkoreunan.

vexa: Peugeot 306 GT TakaviistoX

Kesän 2008 aikana sain tehtyä vielä ensimmäisiä korimuutoksia, jotka oli merkin poisto keulalta, pissapoikien poisto puskurista ja samalla tuli maalattua puskureissa olevat "listat" ja kylkilistat mattamustaksi joka rikkoo tasaisen punaisen ulkokuoren ja näyttää mielestäni tasapainoisemmalta.

vexa: Peugeot 306 GT 306HDIKuha

Loppuvuosi tuli rullailtua ihan sellaisenaan. Alkuvuodesta 2009 tuli tieto, että auto menee pääsiäisenä Tuning Car Show:hun esille Sportpugin osastolle ja unettomat yöt alko...


Lisää madallusta, lisää korimuutoksia ja sisustan muokkausta...

Kevät öiden muutoksiin kuului etutolppien muokkaaminen, jotta autoa sai tiputettua lisää. Vanteet pysyi vielä samoina. Koripuolta muokkasin puskureiden osalta hieman enemmän "venyttämällä" etupuskuria eteenpäin, jotta keulaan sai hieman räyhäilmettä. Lisäksi veistelin puskurin alle vielä hillityn lipan. Takapuskuria venyttelin taasen alaspäin, jotta sen sai samalle tasolle etupuskurin ja hankittujen orkkis sivuhelmojen kanssa. Sisustaan vaihtui ainakin penkit sekä ratti ja samalla sisustaa verhoilin valkoisella keinarilla ja ruskealla mokkakankaalla. Muutamia muitakin muutoksia tuli sisustaan tehtyä. Keulalle vaihtui myös mustat annelinsilmävalot, joiden renkuloiden polttimot vaihdoin oransseihin (silloin ei vielä puhuttu jenkkiparkeista).

vexa: Peugeot 306 GT 306HDITCS

Messureissulta mukaan tarttui setti 15" Ronal Turboja...

vexa: Peugeot 306 GT Ronalit


Sitä "NPS - henkeä"...???

Sehän oli selvää jo heti alkuun, että Ronalit kiillotetaan... Ronalit kiillotettuna auto oli esillä 2009 Jyväscruisingeissa.

vexa: Peugeot 306 GT JyvsCruising2009

Kesällä ehdin hieman nauttimaan ajoista, kun koneelle tyypillisesti kampiakselin apulaitteiden hihnapyörä antoi periksi. Pienestä viasta huolimatta kampuran hihnapyörän vaihto ei vain innostanut...


Toista konetta keulalle.

Suunitelmissa oli vaihtaa diisselitekniikka bensalla toimivaan, vaikkei siinä mitään järkeä ollutkaan, mutta ei ole harmittanut vaihto pätkääkään... Uudeksi bensatekniikaksi valikoitui Peugeot 306 GTI-6:sta ja Citroen Xsara VTS:stä tuttu 2 litrainen ja 16 venttiilinen vaparimotti, jossa on vakiona 167hv. Oma moottorini on peräisin 2002 vuoden Xsarasta ja oli väyläsähköin... Alkuun kasasin moottorin väyläsähkölaitteilla joka tarkoitti sitä, että alkuperäisestä johtosarjasta ei voinut hyödyntää pätkääkään ja kaikki hallintalaitteet mittaristoa ja muita myöten oli sitikasta. Urakkaa siis piisasi. Samassa rytäkässä osaa meni vaihtoon reilusti pa-tankkia ja jarruja myöten. Tästä operaatiosta voisi kirjoittaa vaikka kirjan... Tekniikka muutoskatsastettiin joidenkin epäilyksistä huolimatta ongelmitta.

Ensimmäinen setuppi hienoine filttereineen...

vexa: Peugeot 306 GT 306GTmotori

Myöhemmin alkoi ärsyttämään sitikan hallintalaitteiden, kuten viiksien erittäin muovimainen tuntuma, joten siltä osin paluu Peugeotiin oli edessä...


TCS round 2...

Alkuvuonna 2010 tuli taas tieto saapua edustamaan Sportpugia Tuning Car Showhun.

To-do listalle ruksattiin edelleen lisää madallusta ja muuta käpistelyä. Kaaria mankeloitiin hieman ja Ronaleiden seuraksi asensin spaserit. Takakontin päälle värkkäsin jonkun spoilerivirityksen, joka ei ensimmäisenä versiona ainakaan istunut silmään ja lähti messujen jälkeen pois... Sisustan väreissä siirryin mielestäni paremmin "GT-henkeen" sopivaan mustaan nahkaan punaisin tikkauksin. Kojelautaa muokkailin samalla reilusta, vaikkei moni muutoksia edes huomaa. Verhoilut on edelleen osin kesken. Itse kun tekee...  Very Happy

vexa: Peugeot 306 GT TCS-2010

https://2img.net/h/i5.photobucket.com/albums/y156/evo309/306%20GT/_MG_9451.jpg

vexa: Peugeot 306 GT Nenna1

vexa: Peugeot 306 GT Nenna2

Madalluksesta tässä vaiheessa sen verran, että messuhallissa vaivoin päästiin mittaamaan apurungosta maahan mitaksi 4cm (oli ahdasta) ja auto tuli kuitenkin ajettua Jyväskylästä Helsinkiin tuolla korkeudella lähes ongelmitta. Statikkina tietenkin.  ❤


Seisoskelua ja rapistumista

Messujen jälkeen auto seisoskeli pitkään eri paikoissa ajanpuutteen vuoksi ja ehti rapistua sillä aikaa jonkin verran... Tällä hetkellä auto on kuitenkin ollut ajossa jo jonkin aikaa ja hivenen saanut sitä taas ehosteltua. Toissa syksynä hankin Antizerolta vanteiksi 16" Schmidtin Modernlinet, jota on tullut hitaasti ehosteltua. Viimekesänä ne ehti olla keskeneräisenä vähän aikaa alla himpun liian suurin renkain.

vexa: Peugeot 306 GT Etu

vexa: Peugeot 306 GT Rengas

Nyt vanteet on jälleen ilman renkaita ja niitä olen kiillottelemassa loppuun. Lopuksi päälle kietaistaan himpun pienemmät renkaat.

Tällä hetkellä rullaillaan menemään noilla Ronaleilla, kunnes saan nuo 16" kiillotettua.

vexa: Peugeot 306 GT Takaa

vexa: Peugeot 306 GT _small

Näillä mennään toistaiseksi, paljon piisaa tekemistä, jotta autosta saa mieleisen. Tarina jatkuu tästä eteenpäin, kun saa hommia tehtyä.  Smile


Pahoittelen pitkästä tarinasta ja huonoista kuvista. Kukaan ei varmaan jaksa lukea tätä loppuun...  Very Happy


Kommentointi on tervetullutta.  Smile


Viimeinen muokkaaja, vexa pvm Ti 2 Helmi 2016 - 15:46, muokattu 4 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
]usbe

]usbe


Viestien lukumäärä : 297
Paikkakunta : Turku

vexa: Peugeot 306 GT Empty
ViestiAihe: Vs: vexa: Peugeot 306 GT   vexa: Peugeot 306 GT EmptyLa 5 Toukokuu 2012 - 22:00

On kyllä pirun tyylikäs 306! Modernlinet lämmittää aina mun sydäntä ❤ eikä noissa ronaleissakaan mitään vikaa oo Smile Tekniikan vaihdosta iso plussa. Oisko sisustasta lisää kuvia?
Takaisin alkuun Siirry alas
Jube666
Viestien lukumäärä : 199
Paikkakunta : Eastside
Muut : H-D

vexa: Peugeot 306 GT Empty
ViestiAihe: Vs: vexa: Peugeot 306 GT   vexa: Peugeot 306 GT EmptyLa 5 Toukokuu 2012 - 22:09

Minä luin loppuun ja tämä oli mun mielestä taas esimerkki siitä, miten hyvä topicin aloitus tehdään. Ja pugihan on varsin asiallisen näköinen, ottaen huomioon korimallin, mikä ei ainakaan omaa silmääni hirveästi miellytä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Willeeeh

Willeeeh


Viestien lukumäärä : 133
Paikkakunta : Turku

vexa: Peugeot 306 GT Empty
ViestiAihe: Vs: vexa: Peugeot 306 GT   vexa: Peugeot 306 GT EmptyLa 5 Toukokuu 2012 - 23:12

Kyllä noin hyvän alotusviestin nyt loppuun lukee. Ja herkullinen on pösö Smile
Takaisin alkuun Siirry alas
vaginaattori

vaginaattori


Viestien lukumäärä : 149
Paikkakunta : Lahti

vexa: Peugeot 306 GT Empty
ViestiAihe: Vs: vexa: Peugeot 306 GT   vexa: Peugeot 306 GT EmptyLa 5 Toukokuu 2012 - 23:51

Oli niin hyvin kirjoitettu, että mielellään luki loppuun saakka! Itteä ei oo nää pösöt koskaan innostanut, mutta tää on saatu ihan suht hyvännäköseks. Ite pitäisin mielummin noi Ronalit! Smile
Takaisin alkuun Siirry alas
Ian13

Ian13


Viestien lukumäärä : 1238
Paikkakunta : MASALA
Muut : EX. Chopperi Fillari

Mönkkäri

vexa: Peugeot 306 GT Empty
ViestiAihe: Vs: vexa: Peugeot 306 GT   vexa: Peugeot 306 GT EmptySu 6 Toukokuu 2012 - 0:00

Tää pösö on kyllä hieno. Tuli jo sillon kuolailtua tätä kun ekoja kertoja ronalit alla juväskylässä ajelit tällä. Konehuoneesta vois maalata venakopan ja imusarjan mattamustaks? Tois vähän näköö hapettuneiden osien tilalle.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://lowcars.pictures.fi/kuvat/
xite
Wingman
xite


Viestien lukumäärä : 1640
Paikkakunta : Åbo
Muut : Ex Vento, polo 86c coupe, polo open air, Polo 9N, GTI MKIV, Bora V5, Leon FR -05 , Polo6R


vexa: Peugeot 306 GT Empty
ViestiAihe: Vs: vexa: Peugeot 306 GT   vexa: Peugeot 306 GT EmptySu 6 Toukokuu 2012 - 0:57

Lisäsin sulle tohon tarinan alkuun kuvan että tiedetään jo ennen tekstiä että hyvää on tulossa Smile

Loistava kerronta ja modernit sopii varmasti loistavasti kunnostettuina!

_____ _____ _____ _____
-Suprise sex is the best thing to wake up to, unless you are in prison-
Takaisin alkuun Siirry alas
vexa

vexa


Viestien lukumäärä : 93
Paikkakunta : Jyväskylä

vexa: Peugeot 306 GT Empty
ViestiAihe: Vs: vexa: Peugeot 306 GT   vexa: Peugeot 306 GT EmptySu 6 Toukokuu 2012 - 0:59

Kiitoksia hyvästä palautteesta tähän mennessä! ❤

Aloitusviesti on mielestäni toisaalta "todella lyhyt" kun miettii, että koitin saada viimeset 5 vuotta mahtumaan samaan postaukseen tiivistettynä niin, että joku jaksaa sen lukeakkin... Very Happy Hommia on siis tehty melkoisen paljon.

Joitain pikaisia vastauksia kysymyksiinne

Sisustasta voin laitella joitain lisäkuvia, mutta sisusta on tosiaan edelleenkin kesken, niin hirveästi niitä en ole viitsinyt vielä ottaa....

Vannepolitiikasta sen verran, että omistuksessani on edelleekin nuo 17" Dezentin vanteet, 15" Ronalit ja nuo 16" Schmidtit. Ronalit miellyttää kyllä ulkonäöllisesti erittäin paljon silmää, mutta eniten niissä häiritsee niiden kapeus (7" kapeat). Vanteiden et on 6, spasereiden kanssa edessä -4 ja takana -10. Modern linet on kanssa ulkoisesti tosi passelit mielestäni, mutta etuvanteet on 7,5"... passelit alkaa siitä 8". Takavanteet on ihan soppelit 9". Jotenkin tuntuu, että edelleenkin ihannevanteet on hakusessa... Razz

Konehuoneesta sen verran, että imusarjaa olen aloitellut aikaisemmin kiillottamaan ja se on kohtuullisen hyvällä mallilla nyt. Tulevaisuuden suunitelmissa on käyttää kone pois konehuoneesta, maalata konehuone satiinimustaksi ja siistiä moottori kauttaaltaan samalla kun se läpikäydään. Venakopat todennäköisesti kiillotan myöskin. Muutoinkin konehuonetta aion siistiä "gynther" tyyliin. Tähän mennessä sieltä on poistettu mm. ABS-yksikkö (muutoskatsastettu) jne. eli riisutaan kaikkea turhaa... Samalla kun kone käytetään pois pesästään, niin luonnollisestikkin koneen jatkoksi asennetaan 306 GTI-6:sta tuttu 6-vaihteinen laatikko... Wink

Like this...?? Very Happy
Takaisin alkuun Siirry alas
vexa

vexa


Viestien lukumäärä : 93
Paikkakunta : Jyväskylä

vexa: Peugeot 306 GT Empty
ViestiAihe: Vs: vexa: Peugeot 306 GT   vexa: Peugeot 306 GT EmptySu 6 Toukokuu 2012 - 1:03

xite kirjoitti:
Lisäsin sulle tohon tarinan alkuun kuvan että tiedetään jo ennen tekstiä että hyvää on tulossa Smile

Loistava kerronta ja modernit sopii varmasti loistavasti kunnostettuina!

Tattista vaan xite! Smile


Modern Lineistä vielä sen verran, että niiden kiillottaminenhan aloitettiin ihan normaalisti, eli sisäpuolelta...

https://2img.net/h/i5.photobucket.com/albums/y156/evo309/309%20GTI16/Vanteet.jpg

Wink
Takaisin alkuun Siirry alas
Pellikka

Pellikka


Viestien lukumäärä : 407
Paikkakunta : Oulu
Muut : Pv

vexa: Peugeot 306 GT Empty
ViestiAihe: Vs: vexa: Peugeot 306 GT   vexa: Peugeot 306 GT EmptySu 6 Toukokuu 2012 - 9:44

Täytyypi kyllä lievästä hulluudesta antaa pojoja. Hienohan se on, joitakin kuvia nähny jo aiemmin ja on se vaan oikein maukas pösö. Sisusta kuulostaa hyvälle, laitahan jotain kuvaa näytille.
Takaisin alkuun Siirry alas
foc-ay

foc-ay


Viestien lukumäärä : 96
Muut : Foordeja.


vexa: Peugeot 306 GT Empty
ViestiAihe: Vs: vexa: Peugeot 306 GT   vexa: Peugeot 306 GT EmptySu 6 Toukokuu 2012 - 12:58

Pellikka kirjoitti:
Täytyypi kyllä lievästä hulluudesta antaa pojoja. Hienohan se on, joitakin kuvia nähny jo aiemmin ja on se vaan oikein maukas pösö. Sisusta kuulostaa hyvälle, laitahan jotain kuvaa näytille.

Saisi se lievä hulluus kasvaa siihen aivan täysjärjettömyyteen.
Ainakin yhdessä vaiheessa oli jotain suht villiä tuloillaan, hilutkin sitä varten hommattuna???
Nätti pösö on kyllä ehdottomasti, tuollaisenaankin!
Takaisin alkuun Siirry alas
vexa

vexa


Viestien lukumäärä : 93
Paikkakunta : Jyväskylä

vexa: Peugeot 306 GT Empty
ViestiAihe: Vs: vexa: Peugeot 306 GT   vexa: Peugeot 306 GT EmptySu 6 Toukokuu 2012 - 14:14

Paljonhan sitä on ollut suunnitteilla ja meinattu tehdäkkin, mutta autonrakenteluun käytettävä ajan vähyys nykyisin on pakottanut jarruttelemaan rojekteja... Sad On niillä autoilla ihan kiva välillä ajellakkin. Oikeastaan mitään niistä aikaisemmista suunitelmista ei ole vieläkään täysin kuopattu, mitä niistä nyt sitten tarkoittanetkaan. Very Happy
Takaisin alkuun Siirry alas
ripa

ripa


Viestien lukumäärä : 607
Paikkakunta : Sibbo
Muut : vw

vexa: Peugeot 306 GT Empty
ViestiAihe: Vs: vexa: Peugeot 306 GT   vexa: Peugeot 306 GT EmptySu 6 Toukokuu 2012 - 15:34

Tällänen mintun vihreä Ecossen tekemä Dimma korisarjainen 306 aikoinaan koristi Max Powerin lehden kantta ja omasta mielestä oli sen ajan tyylikkäimpiä autoja. Onhan tuo edelleen jos vertaa miltä nyky Pökötit ja Sitikat näyttää. Tuossa kopassa on vielä jotain linjakkuutta ja särmää.

Hieno projekti!
Takaisin alkuun Siirry alas
Nilla
Viestien lukumäärä : 343
Paikkakunta : Raahe

vexa: Peugeot 306 GT Empty
ViestiAihe: Vs: vexa: Peugeot 306 GT   vexa: Peugeot 306 GT EmptySu 6 Toukokuu 2012 - 16:34

Tätä autoa olen ihaillut siitä saakka, kun ensimmäiset kuvat bongasin netistä. :cheers: Erittäin hienoa jälkeä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Green
Wingman
Green


Viestien lukumäärä : 4697
Paikkakunta : Iitti/Suur-Kouvostoliitto

vexa: Peugeot 306 GT Empty
ViestiAihe: Vs: vexa: Peugeot 306 GT   vexa: Peugeot 306 GT EmptySu 6 Toukokuu 2012 - 16:46

Pakko kehua itsekin, kivan kliinin näkönen Pökötti, Euroopassa euroaihiona suosittu mutta Suomessa näitä näkee hyvin harvoin edustavasti rakennettuna. Smile

_____ _____ _____ _____
instagram.com/juhisssss
Takaisin alkuun Siirry alas
emsii

emsii


Viestien lukumäärä : 603
Paikkakunta : Lahti

vexa: Peugeot 306 GT Empty
ViestiAihe: Vs: vexa: Peugeot 306 GT   vexa: Peugeot 306 GT EmptySu 6 Toukokuu 2012 - 20:08

Saisko linkit laitettua suoraa kuviksi?
Takaisin alkuun Siirry alas
toni
CDLC Mascot
toni


Viestien lukumäärä : 4363
Paikkakunta : tku
Muut : CR250

vexa: Peugeot 306 GT Empty
ViestiAihe: Vs: vexa: Peugeot 306 GT   vexa: Peugeot 306 GT EmptySu 6 Toukokuu 2012 - 20:38

emsii kirjoitti:
Saisko linkit laitettua suoraa kuviksi?
Toivon samaa, koska multa jäi noiden saatanan linkkien takia lukematta koko juttu, vaikka auto hieno onkin.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.tonikoli.com
Nazzu69
Viestien lukumäärä : 45

vexa: Peugeot 306 GT Empty
ViestiAihe: Vs: vexa: Peugeot 306 GT   vexa: Peugeot 306 GT EmptySu 6 Toukokuu 2012 - 20:42

Pakko tulla kehumaan itsekin, On kyllä oikeen siisti Pökötti Very Happy.
Takaisin alkuun Siirry alas
foc-ay

foc-ay


Viestien lukumäärä : 96
Muut : Foordeja.


vexa: Peugeot 306 GT Empty
ViestiAihe: Vs: vexa: Peugeot 306 GT   vexa: Peugeot 306 GT EmptySu 6 Toukokuu 2012 - 21:44

vexa kirjoitti:
Paljonhan sitä on ollut suunnitteilla ja meinattu tehdäkkin, mutta autonrakenteluun käytettävä ajan vähyys nykyisin on pakottanut jarruttelemaan rojekteja... Sad On niillä autoilla ihan kiva välillä ajellakkin. Oikeastaan mitään niistä aikaisemmista suunitelmista ei ole vieläkään täysin kuopattu, mitä niistä nyt sitten tarkoittanetkaan. Very Happy

Viitataan vaikka sinne Ecosse;n suuntaan. Jotain b-pilarin uudelleen suuntaamis juttuloita... Rolling Eyes
Takaisin alkuun Siirry alas
CornerRug7292

CornerRug7292


Viestien lukumäärä : 522
Paikkakunta : Jns

vexa: Peugeot 306 GT Empty
ViestiAihe: Vs: vexa: Peugeot 306 GT   vexa: Peugeot 306 GT EmptyMa 7 Toukokuu 2012 - 1:30

Aivan tajuttoman upea.
Miten ois hiukka kapeempaa rengastusta?
Takaisin alkuun Siirry alas
vexa

vexa


Viestien lukumäärä : 93
Paikkakunta : Jyväskylä

vexa: Peugeot 306 GT Empty
ViestiAihe: Vs: vexa: Peugeot 306 GT   vexa: Peugeot 306 GT EmptyMa 7 Toukokuu 2012 - 8:05

Ripa: Ecossen tekemä coupe on kyllä erittäin hieno edelleenkin. Tosin siinä vain oli Esquissin korisarjaa.

Green: Euroopassa ovat olleet suosittuja rakentelukohteita, mutta eipä näitä porrasperäisinä sielläkään juuri näe. Hätspäkkejä kyllä näkee.

Kuvat oisin halunnut laittaa näkyviin pienempinä, mutta en vain keksinyt juuri sillon miten se tehtiinkään. Isot kuvat ois voinu tukkia liikaa?

Kapeempaa rengasta en ainakaan Ronaleille halua laittaa, nytkin näyttää jotenkin hassun kapeilta...

Tota koupe-konversiota mietin edelleenkin, mutta autolla olis kiva ajaa jatkossakin laillisesti.
Takaisin alkuun Siirry alas
CornerRug7292

CornerRug7292


Viestien lukumäärä : 522
Paikkakunta : Jns

vexa: Peugeot 306 GT Empty
ViestiAihe: Vs: vexa: Peugeot 306 GT   vexa: Peugeot 306 GT EmptyMa 7 Toukokuu 2012 - 9:02

Diih juu.. No onpa se silti saakelin nätti noinkin Smile
Vois näyttää kivalta jos tasoittelis tota etukilven paikkaa?
50 sek photari:
vexa: Peugeot 306 GT 10147539
(joo ois voinu paremmankin tehä mutta käy se asia tuossakin ilmi)
Takaisin alkuun Siirry alas
vexa

vexa


Viestien lukumäärä : 93
Paikkakunta : Jyväskylä

vexa: Peugeot 306 GT Empty
ViestiAihe: Vs: vexa: Peugeot 306 GT   vexa: Peugeot 306 GT EmptyMa 7 Toukokuu 2012 - 20:01

Kilven paikkaa en halua poistaa, kun kuitenkin kyseessä on pitkälti käyttöauto ja tuo on järkevin paikka kilvelle... Parhaan näköinen kilven kanssa mielestäni noin, kilven upotus on kuitenkin aika pieni.
Takaisin alkuun Siirry alas
Green
Wingman
Green


Viestien lukumäärä : 4697
Paikkakunta : Iitti/Suur-Kouvostoliitto

vexa: Peugeot 306 GT Empty
ViestiAihe: Vs: vexa: Peugeot 306 GT   vexa: Peugeot 306 GT EmptyMa 7 Toukokuu 2012 - 20:32

Tosiaan, auto ku auto olis hienompi ilman mokomaa peltiläpyskää, mutta sen kun on pakko tossa keulillakin olla, niin orkkispaikka on ainoa järkevä vaihtoehto.

_____ _____ _____ _____
instagram.com/juhisssss
Takaisin alkuun Siirry alas
vexa

vexa


Viestien lukumäärä : 93
Paikkakunta : Jyväskylä

vexa: Peugeot 306 GT Empty
ViestiAihe: Vs: vexa: Peugeot 306 GT   vexa: Peugeot 306 GT EmptyMa 7 Toukokuu 2012 - 20:33

Green kirjoitti:
Tosiaan, auto ku auto olis hienompi ilman mokomaa peltiläpyskää, mutta sen kun on pakko tossa keulillakin olla, niin orkkispaikka on ainoa järkevä vaihtoehto.

Juuri näin. Smile
Takaisin alkuun Siirry alas
vexa

vexa


Viestien lukumäärä : 93
Paikkakunta : Jyväskylä

vexa: Peugeot 306 GT Empty
ViestiAihe: Vs: vexa: Peugeot 306 GT   vexa: Peugeot 306 GT EmptyKe 9 Toukokuu 2012 - 20:17

Turha uppaus, mutta meneekö topikki pahasti tukkoon, kun muutin linkit kuviksi? Laittelen myöhemmin kuvaa sisustasta, jos kuvat onnistu edes sinnepäin. Smile
Takaisin alkuun Siirry alas
toni
CDLC Mascot
toni


Viestien lukumäärä : 4363
Paikkakunta : tku
Muut : CR250

vexa: Peugeot 306 GT Empty
ViestiAihe: Vs: vexa: Peugeot 306 GT   vexa: Peugeot 306 GT EmptyKe 9 Toukokuu 2012 - 20:25

Ei. Nyt jaksoin lukea kokonaan. Hyvin tehty.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.tonikoli.com
Ic3man

Ic3man


Viestien lukumäärä : 845
Paikkakunta : Lahti
Muut : Insta @tonile88

vexa: Peugeot 306 GT Empty
ViestiAihe: Vs: vexa: Peugeot 306 GT   vexa: Peugeot 306 GT EmptyKe 9 Toukokuu 2012 - 20:26

Ei mee tukkoon, hyvä vaan ku näkyy tolleen kuvina niin jaksaa lukea Smile

Komee on kyllä 306, ronalit sopii hyvin, ja modern linet varmasti viel paremmin Smile
Takaisin alkuun Siirry alas
pazi88

pazi88


Viestien lukumäärä : 1652
Paikkakunta : Oulu

vexa: Peugeot 306 GT Empty
ViestiAihe: Vs: vexa: Peugeot 306 GT   vexa: Peugeot 306 GT EmptyKe 9 Toukokuu 2012 - 21:18

Noni! Nyt jaksoin lukeakkin, kun oli kuvat esillä eikä tarvinnu klikkailla ❤ Hyvältä näyttää vaikka pösöt ei lähellä sydäntä ookkaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
vexa

vexa


Viestien lukumäärä : 93
Paikkakunta : Jyväskylä

vexa: Peugeot 306 GT Empty
ViestiAihe: Vs: vexa: Peugeot 306 GT   vexa: Peugeot 306 GT EmptyTo 10 Toukokuu 2012 - 0:11

vexa kirjoitti:
Laittelen myöhemmin kuvaa sisustasta, jos kuvat onnistu edes sinnepäin. Smile

Kais sieltä nyt joku ruutu irtos, mitä vois kenties näyttää. Kas tässä:

vexa: Peugeot 306 GT Kojari

vexa: Peugeot 306 GT Penkki

Perään sitten pakolliset selitykset kuvista... Kuten kojari kuvasta saattaa huomata, niin sieltähän puuttuu etupään kajarit soittimineen, sillä ne on olleet vaiheessa sitten kevään 2009 jälkeen. Arsenaalia on kuitenkin kerätty sivussa kokoon. (Taustalla häärii "voimajoukko"). Kuvan wunderbaumi on tuoksua varten, sijoitus sen takia tämä, että se näkyy normaalissa käytössä mahdollisimman vähän ulkopuolisille (vrt. taustapeilin jalassa). Kuviin en halunnut siirtää sitä väärän kuvan luomiseksi.

Penkki näyttää ihan kohtuulliselta itsetehdyksi, mutta tehdään se myöhemmin kuitenkin uudelleen oikeasta materiaalista. Nimimerkillä: kiireellä Tuning Car Showhun ajettaessa perillä voi todeta istuneensa keinonahkapenkissä... Sad

Yleensä: sisustasta viitsii tässä vaiheessä ottaa vähän kuvia, sillä tällä hetkellä lopullista osaa on vasta kojelaudan pintaosa ja vaihdekepin pussi, sillä niissä keinari menettelee. muita oikeilla väreillä verhoiltuja osia on vasta etupenkit, jotka haluan kuitenkin tehdä oikeasta nahasta. Tekemättä on siis edelleen ovipahvit, (etu- ja) takapenkki sekä kattoverhoilu, joka on edellisen verhoilun jäljiltä edelleen ruskea.

Loppuun vielä joku keulakuva. Oikeasti se ei näytä tuolta, sillä lippa on ottanut osumaa ja se näkyy... Very Happy

vexa: Peugeot 306 GT Ulko

Kuvasta voi myös huomata 5 eri sävyä... Very Happy
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content

vexa: Peugeot 306 GT Empty
ViestiAihe: Vs: vexa: Peugeot 306 GT   vexa: Peugeot 306 GT Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
vexa: Peugeot 306 GT
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 3Siirry sivulle : 1, 2, 3  Seuraava

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
CDLC.CO Forum :: BUILD THREADS :: Builds & Introductions-
Siirry: