test banner 
PääsivuPääsivu  CDLC.COCDLC.CO  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

 

 LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan..

Siirry alas 
+59
tipetii
Aaperi
^^pazi^^
Zamppe
Wald
Epi
tuomos
Bäkström
janimikael
Antto-
Egiz
pimpikka
PELTSiii
Mavkus
Jesimiri
Japrnoo
oogoo
jeQQ
m81t82
-jokinen-
GrapL
JuhiZZ
iTiC
Jakw
kikarikoiso
vildur
Pyrde
mctikku
bluerol
Makke
pazi88
john_gleasy
juudas
toni
juha999
osoners
juuspo
Down
Juibbi
Relow
micke_
jjjesse
Pellikka
Mirza
Tikkku_
redi
gldr
TMA
alpinestars
Quorro
Vaikku
JAP3
Hullude
-Joonas
Ipe
Niemi
juucee
tombbis
LimboMUrmeli
63 posters
Siirry sivulle : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Seuraava
KirjoittajaViesti
LimboMUrmeli

LimboMUrmeli


Viestien lukumäärä : 52
Paikkakunta : Lohja/Raaseripori
Muut : Nissan Skyline R33 GTS-T
MB W210 E230 Työmatkakulkine
Mazda 323 Talvilintta
VW Passat 3C

LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. Empty
ViestiAihe: LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan..   LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. EmptyMa 7 Tammi 2013 - 23:30

Nonni, laitetaa nyt tämmönen topikki pystyyn, että keväälläkin vielä muistaisi mitä on tullu touhuttua vai onko sittenkään.

Eli tarina alkaa kesästä 2012, edellinen auto, Mitsubishi Legnum VR-4, meni kaupaksi ja moottoripyöräkuume saatiin taltutettua. Vaan kun vettä satoikin kuin kaikkien tunteman Esterin perseestä, tulikin autolle tarvetta siihen kylkeen. Nettiautoa selailtiin ahkerasti ja silmiin iski MK1 Caddyt suhteellisen nopeasti. Soittelinkin useista eri yksilöistä kunnes tämä kyseinen jalo saksalainen lava-auto olikin jo silmien edessä ja kauppoja hierottiin. Edellinen omistaja näytti kuvia kuinka auto on hitsattu kokonaan läpi edellisenä talvena ja että on hieno peli ninnanunna ja minähän sen sitten ostin. Auto oli ostohetkelleä jo suhteellisen "valmis" paketti, ainakin silloin oli omasta mielestä.

Kriittiset tiedot on varmaan väkivahva vapaasti hengittävä 1.6 litrainen dieselmoottori, 13" ATS classicit ja hyvinkin luultavasti ensin telalla maalattu maalipinta ja sitten kauheessa kännissä hiottu kulmat auki. Varma resepti, toimii aina ja hienoa jälkeä tulee poikkeuksetta...

Ostokunto oli siis tällainen:
LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. 8358295863_19f9415505_b
Ostokunto by MattiTirronen, on Flickr

Vaan tarina jatkuu. Loppukesä ajeltiin ahkerasti kaksipyöräisellä ja Caddy nyt vaan oli. Kunnes visiot alko kasvamaan, taitoa ei ole mihinkään, yleensä nenän kaivuussakin sattuu vaan silmään, ihme sinäänsä. Kaikki muuttui eräänä kauniina kesäpäivänä, kaveri soittaa että nyt on tekniikkaa halvalla. No puhelin kouraan ja noin 15km kotoa löytyi 1.9TD Vento, veroja perässä ja turbon akseli poikki. Mikä voisikaan mennä pieleen? No ei sitten mikään, kaupat siitä raadosta ja purkamaan tekniikkaa irti. Mitään vastaavaa projektia en oo ikinä tehny ja usko on jo nyt loppunut moneen kertaan että noinkohan tästä tulee mitään. Tekniikasta tiedetään sen verran että kenkää on saanut, turbo oli entinen kytkimestä puhumattakaan. Käyntiin lähti kerran ennen purkua, positiivistä sinäänsä.

Alkuperäinen suunnitelma oli että tekniikka pois venton keulilta, sitten tekniikka pois Caddyn keulilta ja 1.9 tilalle. VAAN, mitäs muutakaa ihminen voisi tehdä ku purkaa turbotekniikan niin pieniksi osiksi kuin vain mahdollista, tietämättä oikeastaan hölkäsenpöläystä mihin oikeestaan on ryhdytty. Työtahti on ollut laiska tai erittäin laiska kokoajan. Kone näytti tältä jossain vaiheessa:

LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. 8358255779_6de176b9e0_b
1.9TD by MattiTirronen, on Flickr

Nykyään on enään lohko pukissa kiinni, maalit pitäisi ruiskia päälle ja alkaa kokoomaan. Tästä päästäänkin luontevasti nykypäivään. Eli 1.6 on löytäny tiensä ulos Caddyn keulilta ja konehuone on hiottu melkein kokonaan. Tänään sain sinne maalit ja viikonloppuna kävin ostelemassa oikeastaan kaikki osat uuteen tekniikkaan, eli männät rengastellaan uudestaan ja kiertokankiin sekä kampiakseliin uudet laakerit, puuttuu enään runkolaakerit joita ei löytynyt mistään motonetistä pääkaupunkiseudulta. Lohko on hyvässä kunnossa, näkyy tehtaan hoonausjälkiäkin vielä, eikä toi kone oo ajettu kuin 232tkm joten joku olisi vialla pahasti jos lohkokin olisi entinen. Eikä oikeestaan aukasullekkaan ollut mitään perusteita, mutta tuli nyt tehtyä sekin.

Tulevaisuuden suunnitelmat olisi saada auto heti lumien sulattua leimalle ja toivottavasti tekniikka leimattua. Keväämmällä myös ulkokuoreen tulossa päivitystä, tuttu lupas maalata auton sopuhintaan. Väri on vielä avoinna, tavallaan tekisi mieli repästä ja lyyä joku erikoisempi pintaan, mutta tuntuu että kaikki on jo nähty. Tällä hetkellä joku metallihohto musta on päälimmäisenä mielessä mutta kevääseen ja maalaukseen on vielä niin kovin pitkä aika...

Kuvia löysin odotettua huomattavasti vähemmän tästä, joten kuva saastetta luvassa myöhemmin. Korostan vielä että en oo aiemmin tehny MITÄÄN vastaavaa hommaa, tai oikeestaan mitään muutakaan. Kaikki on uutta ja ihmeellistä.

Loppuun vielä muutama kuva, kuvista kaikki tykkää.

Syksyn fiilistelyä ennen talviunia:
LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. 8245142294_bf6ee1723b_c
VW Caddy 1985 and autumn part. 2 by MattiTirronen, on Flickr

LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. 8244074597_42aaf207c6_c
VW Caddy 1985 and autumn by MattiTirronen, on Flickr

Caddy ja toverin avoykkis.
LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. 8359318614_4e5c9dcb60_c
mk1 x2 by MattiTirronen, on Flickr

Samassa talliporukassa muuten lymyilee nykyään myös tällä foorumilla ylistetty ja Tuning.fi:n kannessakin nähty eräs suhteellisen krominen, ennenkaikkea upea, ykköskorinen avoauto... Ehkä joskus vielä kimppakuvaa "Maailmanlopun vehkeistä" saatetaan tässäkin topicissa nähdä, aika näyttää.

Ja loppuun vielä talviunien alottelusta ruutu

LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. 8358267445_83267037e4_o
Talviunilla by MattiTirronen, on Flickr


KAIKKI palaute otetaan vastaan ja luetaan.
Niinjuu, ehjiä pikkupuskureita jos jollain pyörii hyvään hintaan niin ostetaan kyselemättä. Paljon jäi sanomatta mutta toisena päivänä sitten enemmän!
Ei mulla muuta nytte tähän hätään...


-Masa


Viimeinen muokkaaja, LimboMUrmeli pvm La 5 Loka 2013 - 15:49, muokattu 2 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.flickr.com/photos/matti-tirronen/
tombbis

tombbis


Viestien lukumäärä : 243
Paikkakunta : Oulu

LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. Empty
ViestiAihe: Vs: LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan..   LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. EmptyMa 7 Tammi 2013 - 23:48

Todella mukavaa luettavaa ja hyvät kuvat. Myös kiinnostava projekti Cool
Takaisin alkuun Siirry alas
juucee
Viestien lukumäärä : 487
Paikkakunta : Helsinki

LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. Empty
ViestiAihe: Vs: LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan..   LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. EmptyTi 8 Tammi 2013 - 0:10

Caddyt lämmittää aina mieltä. Itse topicista: Kerronta selkeää, mutta ei liian pelkistettyä. Huumorin kukka kukkii sopivasti tehden tekstistä mukavaa luettavaa. Suunnitelmat kuulostavat asiallisilta, eiköhän tästä tule oiva peli. Pistetään seurantaan ja peukut pystyyn.

E: Mitä väriin tulee, niin musta voisi kyllä toimia kromilistoilla yms hillityillä kromijutuilla. Ei myöskään toi nykyinen kermanen väri ois paha, mintissä kunnossa vaan. Ja sit jotkut kivat vanteet.
Takaisin alkuun Siirry alas
Niemi
Viestien lukumäärä : 3

LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. Empty
ViestiAihe: Vs: LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan..   LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. EmptyTi 8 Tammi 2013 - 9:58

[quote="tombbis"]Todella mukavaa luettavaa ja hyvät kuvat. Myös kiinnostava projekti Cool [/quote]+1 Cool
Takaisin alkuun Siirry alas
Ipe

Ipe


Viestien lukumäärä : 1599
Paikkakunta : Jyväskylä

LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. Empty
ViestiAihe: Vs: LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan..   LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. EmptyTi 8 Tammi 2013 - 10:30

Musta on siitä huono väri että kun ylläpidetään asiaankuuluvaa kiiltoa maalipinnassa, niin kylkien aaltoilu saattaa yllättää Very Happy Tai sit kannattaa aloittaa pohjien tekeminen nyt, niin voi olla keväällä maalauskunnossa.

Oikeanmittaisesta lavasta plussaa.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://ipe.1g.fi/kuvat/
LimboMUrmeli

LimboMUrmeli


Viestien lukumäärä : 52
Paikkakunta : Lohja/Raaseripori
Muut : Nissan Skyline R33 GTS-T
MB W210 E230 Työmatkakulkine
Mazda 323 Talvilintta
VW Passat 3C

LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. Empty
ViestiAihe: Vs: LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan..   LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. EmptyTi 8 Tammi 2013 - 10:48

Joo. Alkuperäinen suunnitelma oli se mikä lie volkkarin tsokolate brown, mitä uusissa porttereissa ja caddyissä näkee. Vaan oli joku jenkkilästä tehny jo sen värisen ATS Classiceilla niin meni maku siitä. Musta olis kyllä muuten hyvä mutta toi aaltoilu on kyllä totta varmasti, tosta kun ei ihan suorapeltistä taida saada tekemälläkään.

Toi nykyinen väri olis kyllä kova kiiltävänä, vaan kun en osaa sitä yhtää ajatella pienessä mielessäni kiiltävänä. Sopis sisustaankin, kun penkit on verhoiltu osittain samalla värillä mitä ulkokuori... Pitää nyt puntaroida hiljaa itteksee jollei illalla uni tule.

Semmonen tuli mieleeni että tietääkö kukaan ketään joka tekisi kangasverhoilua lattiaan, sopiiko jostain toisesta autosta ja mistä ylipäänsä semmosia vois ees teoriassa löytää? Nykynen lattia ilman verhoilua, tökeröineen hitsisaumoineen on suhteellisen karu ilmestys kokonaisuudessaan. Melusta puhumattakaan... Rolling Eyes

Ja jos joku tietää joka möis vaikka kilohinnalla inspiraatiota niin privaa kiitos! Ehkä tää tästä, ihan vaa aiheesta kirjotteleminen tuntuis kasvattavan inspiraatiota ja halli-illat näyttää enemmän todennäköisiltä ???
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.flickr.com/photos/matti-tirronen/
-Joonas
Viestien lukumäärä : 453
Paikkakunta : Kerimäki/Savonlinna

LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. Empty
ViestiAihe: Vs: LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan..   LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. EmptyTi 8 Tammi 2013 - 11:01

Jotenkin sellainen muistikuva, että Golfin/Jetan lattiaverhoilut olisi aika lähelle suoraan käypäiset eli pienenpientä muokkailua joutuisi tekemään.
Takaisin alkuun Siirry alas
Hullude

Hullude


Viestien lukumäärä : 91
Paikkakunta : Lohja

LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. Empty
ViestiAihe: Vs: LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan..   LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. EmptyTi 8 Tammi 2013 - 12:56

LimboMUrmeli kirjoitti:
Joo. Alkuperäinen suunnitelma oli se mikä lie volkkarin tsokolate brown, mitä uusissa porttereissa ja caddyissä näkee. Vaan oli joku jenkkilästä tehny jo sen värisen ATS Classiceilla niin meni maku siitä. Musta olis kyllä muuten hyvä mutta toi aaltoilu on kyllä totta varmasti, tosta kun ei ihan suorapeltistä taida saada tekemälläkään.

Toi nykyinen väri olis kyllä kova kiiltävänä, vaan kun en osaa sitä yhtää ajatella pienessä mielessäni kiiltävänä. Sopis sisustaankin, kun penkit on verhoiltu osittain samalla värillä mitä ulkokuori... Pitää nyt puntaroida hiljaa itteksee jollei illalla uni tule.

Semmonen tuli mieleeni että tietääkö kukaan ketään joka tekisi kangasverhoilua lattiaan, sopiiko jostain toisesta autosta ja mistä ylipäänsä semmosia vois ees teoriassa löytää? Nykynen lattia ilman verhoilua, tökeröineen hitsisaumoineen on suhteellisen karu ilmestys kokonaisuudessaan. Melusta puhumattakaan... Rolling Eyes

Ja jos joku tietää joka möis vaikka kilohinnalla inspiraatiota niin privaa kiitos! Ehkä tää tästä, ihan vaa aiheesta kirjotteleminen tuntuis kasvattavan inspiraatiota ja halli-illat näyttää enemmän todennäköisiltä ???

Tosi kiva teksti ja vaikutat asialliselta kaverilta! Kyllä varmasti tulee hyvä jos noin hyvin oot tähän astikkin pärjännyt itseksesi! Smile

Tuossa kuva kiiltävästä maalipinnasta vastaavalla värillä ja vastaavassa autossa!
LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. 480400_2948858134658_1179589742_n_zps12b2f981
Takaisin alkuun Siirry alas
https://www.facebook.com/maailmanlopunvehkeet
JAP3

JAP3


Viestien lukumäärä : 466
Paikkakunta : KPO

LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. Empty
ViestiAihe: Vs: LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan..   LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. EmptyTi 8 Tammi 2013 - 19:50

Niin siisti kuva toi kaivurin kauhan alla otettu!
Takaisin alkuun Siirry alas
http://instagram.com/jap3/
juucee
Viestien lukumäärä : 487
Paikkakunta : Helsinki

LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. Empty
ViestiAihe: Vs: LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan..   LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. EmptyTi 8 Tammi 2013 - 22:58

JAP3 kirjoitti:
Niin siisti kuva toi kaivurin kauhan alla otettu!
On kyllä komiat puitteet kuvalla, häirittee vaan toi ihan överi terävyys.
Takaisin alkuun Siirry alas
JAP3

JAP3


Viestien lukumäärä : 466
Paikkakunta : KPO

LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. Empty
ViestiAihe: Vs: LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan..   LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. EmptyTi 8 Tammi 2013 - 23:27

Millon häirittee överi, millon vajari. Ikkään ei oo hyvä. Laughing
Takaisin alkuun Siirry alas
http://instagram.com/jap3/
Vaikku

Vaikku


Viestien lukumäärä : 92
Paikkakunta : jns

LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. Empty
ViestiAihe: Vs: LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan..   LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. EmptyTo 10 Tammi 2013 - 10:28

Mikkä vanteet tuossa kaivurin alla majalevassa o?
Takaisin alkuun Siirry alas
Quorro
Viestien lukumäärä : 456
Paikkakunta : Salo

LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. Empty
ViestiAihe: Vs: LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan..   LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. EmptyTo 10 Tammi 2013 - 10:40

Vaikku kirjoitti:
Mikkä vanteet tuossa kaivurin alla majalevassa o?
Eiköhän ne volkkarin omat snowflaket oo taisit rml snowflaket.
Takaisin alkuun Siirry alas
alpinestars

alpinestars


Viestien lukumäärä : 154
Paikkakunta : Lohja

LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. Empty
ViestiAihe: Vs: LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan..   LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. EmptyTo 10 Tammi 2013 - 13:05

Ihan siisti caddy muutaman kerran nähny jopa livenä Smile
Takaisin alkuun Siirry alas
LimboMUrmeli

LimboMUrmeli


Viestien lukumäärä : 52
Paikkakunta : Lohja/Raaseripori
Muut : Nissan Skyline R33 GTS-T
MB W210 E230 Työmatkakulkine
Mazda 323 Talvilintta
VW Passat 3C

LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. Empty
ViestiAihe: Vs: LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan..   LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. EmptyPe 11 Tammi 2013 - 0:05

Joo Lohjalla tota näkee keväämmälläkin taas useammin, terkkuja vaa faneille Laughing

Tänää putsailin konehuoneen loppuun ja vedin jo osaan vähä maaliaki. Jännityksellä odottamme miltä huomenna näyttää... Jos vaikka sattuis kamera tarrautuu matkaan ni vois jonkun kuvanki räpätä.
Koitin jotain hulluja ideoita mallailla päässäni, jos vetelis vaa reteesti telalla jotain kuvioo, väriä tai jotai muuta tyhmää pintaan alkukevääks ennenku saa kunnon pinnan vedettyy. Se tosin jäi vaa yritykseks, en keksiny mitään tarpeeks tyhmää. Huomenna jos koittais uudestaa.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.flickr.com/photos/matti-tirronen/
LimboMUrmeli

LimboMUrmeli


Viestien lukumäärä : 52
Paikkakunta : Lohja/Raaseripori
Muut : Nissan Skyline R33 GTS-T
MB W210 E230 Työmatkakulkine
Mazda 323 Talvilintta
VW Passat 3C

LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. Empty
ViestiAihe: Vs: LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan..   LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. EmptySu 13 Tammi 2013 - 16:31

Joo ei löydy mitään ideaa ulkokuoreen joten annetaan sen nyt olla toistaseks. Tosin konehuoneen puolella sitte onkin tapahtunu nii paljon että itekki oon ihan ihmeissäni. Sinne on saatu maalit niskaan ja lakkaakki muutamia kerroksia, jännityksellä odotamme miltä näyttää kun otetaan teipit poies.

Sitä kuva saastettakin sattu tällä kertaa tulemaan joten, hyvät naiset ja herrat, konehuone:
LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. 8375717937_18890a73b2_c
Konehuone maaleissa by MattiTirronen, on Flickr

Pintahan on vedetty CRC:n jollain sinkkipohjasuperhypermustapintaäitimeneetonne maalilla ja kiiltävät lakat päälle. Siihen nähden oikein hyvä. Vielä jos näkee vähä vaivaa ja hinkkailee sen kunnon kiiltoihinsa ennen koneen sisälle nostoo ni kelepoo olla.

Tuosta toinen kuva mistä näkee konehuonetta ja vähä tallia muutenkin. Vähän meinaa olla ahasta mutta eiköhä me hengissä selvitä!
LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. 8375707499_14f04a9b0a_c
Tallissa tapahtuu... by MattiTirronen, on Flickr


Kampiakselinkin irrottelin lohkosta ja laakerit näytti hyviltä, niin hyviltä että vähän plus miinus nolla koko koneremppa oli mutta kuten sanottua ni nyt seki tulee tehtyä.

LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. 8376785872_3d49fc948c_c
Lohko ja kilkkeet by MattiTirronen, on Flickr

LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. 8375709119_5da709bc66_c
Lohko purettuna by MattiTirronen, on Flickr

LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. 8376788688_eaca871930_c
Laakeripukit by MattiTirronen, on Flickr

Lohkoon aattelin olla tyhmä ja vetästä valkoset kuumakestot. Se että kuinka kauan mahtaa pysyä valkosena on asia erikseen, yritys on kuitenkin kova että se olis semmonen vielä myöhemminkin.. Nyt sitte tartteis tilailla enää runkolaakerit jostain, motonetissä ei ollu ku välilevyt... Hehkut kans pitää laittaa muistilistaan!

Siinä ohessa kaveri, joka tässäkin topikissa kävi jotain perseilemässä, alotteli omaa projektiaan. Kuvan vasemmassa laidassa näkyvästä upeesta kupeesta pitäis tekniikka siirtää kuvan oikeanlaidan avoautoon. Keskellä puolestaan ekassakin postauksessa hehkutettu ja jumaloitu mahtava ykkösavo. Tunnistaako joku yksilön? Very Happy

LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. 8375724713_d072e106b9_c
G60projectstart by MattiTirronen, on Flickr
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.flickr.com/photos/matti-tirronen/
Hullude

Hullude


Viestien lukumäärä : 91
Paikkakunta : Lohja

LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. Empty
ViestiAihe: Vs: LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan..   LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. EmptySu 13 Tammi 2013 - 17:33

Johan on komia ykkis! Siitä puheenollen, hetken aikaa olisi myynnissä kuvan Corradosta osia jos joku tarvitsee. Tekniikka apulaitteineen ja sähköineen siirtyy kuvan punaiseen avoon kun olen vaan käynyt leimaamassa ensiviikolla sen. Saat tulla sitten hiillostamaan jos sattuu keväällä näkymään liikenteessä! Very Happy

Katto kangas tilattiin Westfixiltä, Coiloverit+jtn tilbehööriä tulee Volkswarenhausista. Vakio jarrut jää toistaiseksi ja 4v laatikko, ihan puhtaasti siitä syystä että tekniikan vaihto on ½ pienempi operaatio jos ei swappaa 5v lootaa samalla. Ajetaan 4v:llä niin kauan kuin kestää ja funtsitaan sitten että mikä meni vikaan! Very Happy

Ainut Custom osa on hantin puolen lohkonkiinnike joka täytyy tehdä, muuten homma on jo aika pitkälti ready to roll.

Laatikko ja shifteri, akselistot napoineen, ohjaustehostin systeemit, kytkin poljin ja sylinteri jää varastoon seuraavaan projektiin ensi talveksi. Etupenkit jää myös ykkikseen.

Tässä varmaan samassa topicissa tulee ohessa mun g60 prokkiksen eteneminen selville, Vw-openeihin olis tarkotus kaikki VAGilaiset olla ajossa!
Takaisin alkuun Siirry alas
https://www.facebook.com/maailmanlopunvehkeet
TMA
Wingman
TMA


Viestien lukumäärä : 2739
Paikkakunta : 03

LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. Empty
ViestiAihe: Vs: LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan..   LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. EmptySu 13 Tammi 2013 - 20:34

Asiallista räppäilyä. Mitä kaikkea siistit tuolta konehuoneesta vai tuleeko lähelle orkkista akkuineen päivineen? Sekin voisi just ja just sinne penkin taakse mahtua... Cool Jännän värinen siitä konehuoneesta ainakin tuli. Very Happy

Kyllä mä oon tainnu joskus pullon viiniä tuossa oia:ssa juoda *köh köh*. Pakko hieman udella että mitäs sille tulee tulevaisuudessa tapahtumaan? Itse olen spekuloinut jotain välillä: "myyty osina saksaan / kameleontti värissä + alessioilla acs 2013? Cool

_____ _____ _____ _____
Ruskon pekoni esittäytyy!

-Instagram-
Takaisin alkuun Siirry alas
http://instagram.com/taneli_a
LimboMUrmeli

LimboMUrmeli


Viestien lukumäärä : 52
Paikkakunta : Lohja/Raaseripori
Muut : Nissan Skyline R33 GTS-T
MB W210 E230 Työmatkakulkine
Mazda 323 Talvilintta
VW Passat 3C

LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. Empty
ViestiAihe: Vs: LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan..   LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. EmptySu 13 Tammi 2013 - 21:53

Enpä mä nyt tässä vaiheessa vielä sitä kamalasti ajatellu siistiä, koittaa nyt niputtaa kaikki johdot vaan yhteen isompaan nippuun ja semmosta pientä. Väri kyllä on ihan perus musta, toi hullu leddivalo vaa sotkee whitebalancet kamerasta enkä jaksanu enempää photoshoppaa! Smile Ja akku nyt vois olla iha hyvä idea jemmata johonkin, mut mitä leimasetä tuumii jos se hytistä löytyy? Varmaan jossain boksissa menis läpi mutta annetaan sen kuitenkin olla nyt tälläerää.

OIA:sta sen verran että suunnitelmat varmaan lähempänä jälkimmäisenä mainittua, alessiot on jo tallissa... No ei vaan, pientä jatkojalostusta (sisusta ihan paloina) se sille on touhunnu... Ehkä siitäki joku kuva tähän samaan topikkiin vois joskus ilmestyä. Very Happy

edit: Tosissaan kuten mainittu, VW Openeihin pyritään koko kaluston vahvuudella... Ennen sitä tosin on vielä homma jos toinenkin, mutta inspiraatio on kasvanut huomattavasti viime päivinä, hyvenpi niin!
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.flickr.com/photos/matti-tirronen/
Hullude

Hullude


Viestien lukumäärä : 91
Paikkakunta : Lohja

LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. Empty
ViestiAihe: Vs: LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan..   LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. EmptyTo 17 Tammi 2013 - 17:26

LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. 11616693

Teetin meille "tallipaidat"!

Caddy projekti seisoo kun limbo sluibailee, G60 projekti etenee kohtuu vauhdilla kun eilen sai koko päivän touhuta tallilla.
Huomenna jos olisi aikaa niin käyn hakemassa avoon leiman ja sit saakin siitä irrottaa koneen.

Corradosta on koneesta irroitettu kaikki sähköt(ja merkitty) ja letkut, ainoastaan koneen kiinnikkeet, pakoputki ja vetarit pitää sitä enään raadon konehuoneessa! Vkl mennessä se pitäis irrottaa ja purkaa ja katsoa mitä se on syönyt.

Positiivisiä uutisiakin tuli eilen, ei tarttee Corradon raatoa paalin viedä, kaveri lupas ostaa loppu raadon pois kun oon siitä jarrut ja tekniikan repinyt irti!
Takaisin alkuun Siirry alas
https://www.facebook.com/maailmanlopunvehkeet
Hullude

Hullude


Viestien lukumäärä : 91
Paikkakunta : Lohja

LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. Empty
ViestiAihe: Vs: LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan..   LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. EmptyTo 17 Tammi 2013 - 21:58

Corradosta lähti pienen painin jälkeen vetarit ja etunavat irti, rälläkän+ 1mm katkasulaikan ja rautakangen aavulla! Very Happy
Luoja että osaa olla pultit jumissa kun auto on seissyt nurmikolla viimeiset neljä vuotta. No nyt ei olis enään kun pakosarja kiinni ja laatikon kiinnikkeet niin olis remmitekniikka nostovalmis. Takanavat irti enään sen jälkeen kun kone on pois niin köysi corradon keulaan ja Jumpperin perseeseen ja nykimään raatoa pihalle tallin lattialta! Very Happy

Caddyn konehuone lakattu viimeisen kerran ja se jäi kuivumaan. Lohko vielä rasvanpoistajalla puhtaaksi ja sitten saisi senkin jo maalata! Kun laagerit saapuu mötönettiin niin sitten ei olis mitään muuta kun niputtaa koneen takas läjään ja alottaa sovitus Caddyn pellin alle. Tai no ei nyt ihan kirjaimellisesti kun se pelti on nyt lavalla.
Takaisin alkuun Siirry alas
https://www.facebook.com/maailmanlopunvehkeet
gldr

gldr


Viestien lukumäärä : 104
Paikkakunta : Tampere
Muut : Corrado G60

LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. Empty
ViestiAihe: Vs: LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan..   LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. EmptyTo 17 Tammi 2013 - 22:02

No perskeles ku en aiemmin huomannu, olisin hakenu corron pois. Kiehtovaa kalustoa tallissa, kyllä nyt kiinnostaa!
Takaisin alkuun Siirry alas
Hullude

Hullude


Viestien lukumäärä : 91
Paikkakunta : Lohja

LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. Empty
ViestiAihe: Vs: LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan..   LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. EmptySu 20 Tammi 2013 - 19:50

No tänään kärsi mennä taas tallille kun ei ole kolmeekymmentä astetta pakkasta ja johan alkoi tapahtumaan!

LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. 11637960

Kone nousi kaikkines konehuoneesta ja laatikko ja vauhtipyörä purettuna ja pultattuna moottoripukkiin niin kolmeen ja puoleen tuntiin!

LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. 11637959

Ei olis uskonut mutta vittumaisin homma koko koneen purussa oli pakosarjan laipan pultit, 6kpl täysin ruostuneita pultteja ja semmosessa paikassa että auton alta katin sai 2x pitkän jatkon ja muljun kanssa 5kpl auki 2m jatkovarren kanssa. Oli meinaan kines. Viimenen pultti oli kivasti silleen jemiksessä että 3x jatkon kanssa sai katin luota jyskytettyy auki pulttipyssyllä. Voi vittu mitä vehkeitä sanon minä! Kyllä ne sakemannit keksii, kaikista lystikkäintä on kun pultin kannat on erikokoisia! Starttikin oli 2x 17mm ja 1x16mm pultilla? Jarruissa oli käytetty 12mm kantaa, 11mm kantaa ja 9mm kantaa. No tästäkin selvittiin ja elämän halu palasi.

Tähän vaiheeseen jäi rojekti tältä päivältä.

LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. 11637961

Jos tällä viikolla kävis joku ilta ruuvailee muut apulaitteet irti ja tutkis vähän ton G-Ahtimen sielunelämää. Hämmentävä vehje tämmöselle turboahtimien nimeen rukoilleelle! Vkl vois pyyhkästä lohkoon uuden maalin kun nykynen kuosi on kohtuu rotta tyyppinen ratkaisu, mittailis puristukset pytyistä ja ottas ens viikolla yövuoroon kaikki mitä siitä irti lähtee ja hiekkapuhallella kaikki niin on sitte komiaa! Niin ja täytyy koittaa jos laatikkokin mahtuis hiekkapuhallus kaappiin niin vois senkin puhaltaa joku yö! Sähköt pitäs purkaa ja selvitellä jenkhi miesten foorumeilta vähän sähkökaavioita että mitä joutaa jättää pois kun ykkikseen laittaa koneen.
Takaisin alkuun Siirry alas
https://www.facebook.com/maailmanlopunvehkeet
redi

redi


Viestien lukumäärä : 502
Paikkakunta : Helsinki
Muut : VAG CREW

LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. Empty
ViestiAihe: Vs: LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan..   LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. EmptyMa 21 Tammi 2013 - 1:42

Eikö olis kannattanu purkuautosta ottaa tuo keula auki niin että koneen saa rullattua siitä ulos. Pakoputken olis voinu siinä tapauksessa vetää vaa tylysti poikki haluamastaan kohtaa ja irrottaa sitten kun tilaakin on enemmän. Mac toolsilla on myös helvetin hyviä nivelhylsyjä pitkän jatkon kera millä voi ampua pulttipyssylläkin pitkän matkan päästä.
Aina mukava nähdä kun mk1:siä duunaillaan. Niin ja ei se 5loviswappi nyt niin hankala homma ole ellei meinaa vaijerilaatikkoa laittaa kotikonstein.
Takaisin alkuun Siirry alas
Hullude

Hullude


Viestien lukumäärä : 91
Paikkakunta : Lohja

LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. Empty
ViestiAihe: Vs: LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan..   LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. EmptyMa 21 Tammi 2013 - 12:52

redi kirjoitti:
Eikö olis kannattanu purkuautosta ottaa tuo keula auki niin että koneen saa rullattua siitä ulos. Pakoputken olis voinu siinä tapauksessa vetää vaa tylysti poikki haluamastaan kohtaa ja irrottaa sitten kun tilaakin on enemmän. Mac toolsilla on myös helvetin hyviä nivelhylsyjä pitkän jatkon kera millä voi ampua pulttipyssylläkin pitkän matkan päästä.
Aina mukava nähdä kun mk1:siä duunaillaan. Niin ja ei se 5loviswappi nyt niin hankala homma ole ellei meinaa vaijerilaatikkoa laittaa kotikonstein.

Olishan se varmaan ollut jossain määrin helpompi mutta aika vaivatta tuli noinkin. Very Happy Juu ei ole hankala homma ja kiinnikkeetkin teen valmiiksi töissä sille askille kun voin ottaa mallia tuosta 20VT:stä kun siinä on samanmoinen 02a looda, mutta tähän koppaan ei se 5lovinen oo tulossa ellei toi nelilovinen nyt ihan ensitöikseen laukea. Otan Corradosta talteen kepin torneineen ja vaijerisysteemit niin niitä voi hyväkskäyttää kun sitten sen laatikon laitan, mutta kuten sanottu niin siihen hommaan on tarkoitus hankkia toinen kori missä on kattokin päällä.
Takaisin alkuun Siirry alas
https://www.facebook.com/maailmanlopunvehkeet
redi

redi


Viestien lukumäärä : 502
Paikkakunta : Helsinki
Muut : VAG CREW

LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. Empty
ViestiAihe: Vs: LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan..   LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. EmptyTi 22 Tammi 2013 - 1:25

Ei kai se ihan heti laukea. Nelilovinen taitaa olla jopa kestävämpi kun 5-lovinen 020.
Takaisin alkuun Siirry alas
Hullude

Hullude


Viestien lukumäärä : 91
Paikkakunta : Lohja

LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. Empty
ViestiAihe: Vs: LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan..   LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. EmptyTi 22 Tammi 2013 - 8:48

redi kirjoitti:
Ei kai se ihan heti laukea. Nelilovinen taitaa olla jopa kestävämpi kun 5-lovinen 020.

No siitäkin on niin mahdottomasti ristiriitaista tietoa pitkin nettiä, jenkkimiehistä osa väittää että 200hp niiin se on veto ja vainaa se nelilovinen ja taas osa väittää tota samaa kun sinä.. Eipä auta kun kokeilla! Very Happy
Takaisin alkuun Siirry alas
https://www.facebook.com/maailmanlopunvehkeet
Hullude

Hullude


Viestien lukumäärä : 91
Paikkakunta : Lohja

LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. Empty
ViestiAihe: Vs: LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan..   LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. EmptyPe 25 Tammi 2013 - 22:33

Täällä nyt on sen verta hiljaista että mä taidan päivittää taas jotain mitä on saatu aikaiseksi ettei ihan kuolleeksi julisteta!

Eli Caddystä sen verran että kaikki koneenosat on nyt tallilla ja lohko on kuivumassa tuoreissa maaleissa. Jos vaikka ensviikolla alettais sitä kokoomaan. Limbo saa tehä ja mää huuan pää punasena vieressä. Very Happy Täytetään topicci kuvilla niin on kiva lueskella, imo ainakin tuo vähän fiilistä jos viittii kuvia laittaa joten nyt penetroituu siis lisää niitä.

Caddyn lohko maaleissa.
LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. 11667170

Caddy ATM
LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. 11667174

Se siitä paskasta. G60 rojekti sen verran edennyt että kävin tänään tallilla vähän koittamassa setviä sähköjä. Voi saatana.
Laitanpa kuvan niin vähän valaisee.

LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. 11667168

Tuon verta johtoja irtos sulakeboksin persiistä, alla kuvat jotka menee konehuoneeseen. Nuissakin 50% jää pois kun ykkikseen muuttaa.
LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. 11667166


Siihen jäätiin tältä päivältä. Kone killuu moottoripukissa, ei tahdo ahtimen kiinnike lähteä irti lohkon kyljestä edes lekalla. Ja pultitkin on auki. :O No ei sillä niin hirveä hätä nyt vielä, pitäs leimalla keritä käydä ensin avolla ennen kun koneen aika on olla tikissä ja vielä makoilee corrado pitkin ja poikin tallia niin ei sieltä pääse edes ulos.. Sähköt jos sais tän vkl aikana setvittyä, sain yheltä jenkhilän mieheltä kaavion mitä voi raapia pois corron johtosarjasta kun laitetaan ykkikseen ku ei tuu mitäään ylimääräistä. Luojalle kiitos hulluista jenkeistä!

Sovittelin ohimennen Corradon penkkejäkin avoon:
LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. 11667176

Tuli myös komiat hunajakennot corradon alla, kun joutaa niin kiillottaa huulet niin on douppia!
LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. 11667175

Tässäpä tältä erää taas. Sain alustavasti talviautona toimineen evonkin kaupaksi ja jos kauppa nyt saadaan tehtyä niin siitäkin tulee jokunen touhutonni niin saa sisustan verhoilutettua avoon ja sen laitettua kunnolla läjään!

ps. OIAsta tän verran vinkkiä! Very Happy

LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. 11667173
LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. 11667171
Takaisin alkuun Siirry alas
https://www.facebook.com/maailmanlopunvehkeet
Hullude

Hullude


Viestien lukumäärä : 91
Paikkakunta : Lohja

LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. Empty
ViestiAihe: Vs: LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan..   LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. EmptyTi 29 Tammi 2013 - 3:14

Nonniin, päivitellääs taas, tehään tää nyt tälleen työajalla niin saa palkkaakin tästä kun rustailee. Very Happy

Viime ja tänäyönä oon hiekkapuhallellut vähän g60 osia ja kivasti ne muuttaa muotoaan jo pelkästään kun vähä hiekka niitä hivelee!

Osat oli mallia tämä liki kaikki:
LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. 11687703

Muutenkin koneen ulkokuori kohtuu rujo ATM:
LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. 11687702

Öljypohja ennen puhallusta:
LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. 11687698

Ja jälkeen:
LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. 11687700

G60 satuloistakin tuli uutta vastaavat ja ne oli aivan karmeassa kunnossa kun ne ruuvasin irti:
LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. 11687699

Pojat menossa pesulle:
LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. 11687697

Sen kummempaa ei oo nyt tapahtunut, sähköt ja takanavat+shifteri pitäs vielä corradosta ruuvata irti ja sen jälkeen sen saakin rykiä pihalle luineen päivineen.
Ens yönä jos puhaltelis vielä parit vanteet ja levittäis vielä etuset kun takaset odottelee että sais etuset valmiiks että vois pyöräytellä gummit niille..

Takavanteet, 14"x8,5" ET5:
LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. 11687701

-Over and out
Takaisin alkuun Siirry alas
https://www.facebook.com/maailmanlopunvehkeet
redi

redi


Viestien lukumäärä : 502
Paikkakunta : Helsinki
Muut : VAG CREW

LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. Empty
ViestiAihe: Vs: LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan..   LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. EmptyTi 29 Tammi 2013 - 7:36

Ei kai nuo vanteet oo tehty kahdesta sisäkehästä? Voi olla aika hankala asentaa kumeja päälle rikkomatta rengasta.
Käsittääkseni ei pitäis olla montaa johtoa kiinni autossa silleen mitä tarttee tohon g60 swappiin. Ite purin vapari 1.8 niin ajotietokoneen johtosarja oli erikseen ja ne meni tietty kaikki autoon sisään (itselle ei ollut tarvetta mk1:een siirtää). Ecun johtosarjas oli ehkä 1-2 johtoo mitkä katkasin. Toinen oli eculta tuleva heräte bensapumpun releelle ja toista en muista tarkkaan, olisko ollu ecun virta tms. Nuo olis kuitenkin joutunu tekee mun tapauksessa uusiks.
Hyvältä näyttää rojektit. Täällä sentään tapahtuukin jotain Smile
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content

LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. Empty
ViestiAihe: Vs: LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan..   LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan.. Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
LimboMUrmeli: Maailmanlopun Vehkeet VW, Nissan..
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 7Siirry sivulle : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Seuraava
 Similar topics
-
» Nissan s13 zg
» Nissan Bluebird `87
» Nissan Silvia S12
» Nissan Sunnny V.2.0.0B
» Nissan Primera P11

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
CDLC.CO Forum :: BUILD THREADS :: Creme De La Creme-
Siirry: